hej hej hej

hej hej hej hej hej hej hej!
ja, jag får också hej-ryck ibland, händer dock inte så ofta men idag kom ett infall. tycker att jag tacklar dom rätt så bra- hej hej hej! men det är faktiskt helt okej. även jag har ju mina stunder! hahaha.. vart gick det fel- jag är helt störd?
oh my goood! :O


jaja, nog snackat om mina konstiga små infall. hur är det med er- är allting bra?
min dag har vart ganska seg, skolan då först och sen hem och plugga. har kommit fram till att jag faktiskt är mästarnas mästare på att plugga! jag somnade sittandes i soffan med matteboken i knät.. wooohoo!
så bra jag är, det är helt sjuk -.- 


nu har jag sjukt bråttom märkte jag, ska träffa älskling linny! 
svarar på kommentarerna senare ikväll!
pusssssss  ♥


lookbook


sämst update, har vart sjuk.. =(

herregud vilken dålig uppdatering! Såhär lång tid har det nog aldrig gått mellan inläggen. Men jag blev sjuk igen och denna gången var det riktigt illa. Det är inte förrens idag, lördag som jag känner att jag orkar sätta mig vid datorn och blogga och svara på er kommentarer. Jag blev sjuk i onsdags och har varit sjuk sen dess, dock är det mycket bättre idag- nu orkar jag vara uppe och är nästan frisk- är bara grymt trött och svag i kroppen, inte så konstigt, har ju knappt ätit något på dessa dagarna. Ikväll ska jag in till akutmottagningen för jag har fått utslag vid mitt öga och det är svullet och gör ont. har haft det så någon gång innan och då måste jag få en salva som inte är receptfri. usch och fy och blä- nu vill jag v e r k l i g e n bli helt frisk!
Jag får snart göra en kategori "Är sjuk, därav dålig uppdatering!" eller något så slipper jag förklara varför det onte dyker upp inlägg, snart har ju hälften av mina inlägg handlat om det.. huhu


hur ser er helg ut då- vad ska ni hitta på? ♥
själv skulle jag egentligen shoppat lite med mami i fredags, sen fest med fina flicks på kvällen och nu ikväll skulle linny egentligen slagga här.. men inget av det där ser ut att gå i hamn. tråkigt nog eftersom att jag verkligen sett fram emot detta riktigt länge! =(

snart dyker det förmodligen upp ett videoinlägg, var ju ett tag sen sist. håll utkik!

Ha en bra lördag, pusspusspuss!

ska nog klicka hem dessa när nästa barnbidrag kommit tror jag.. lycka!!


Nytt i garderoben

hejsvejs!
Hur mår ni idag sockertoppar?
Det har vart en allmänt bra dag idag ändå, skolan var rätt chill ändå och vädret är sjukt nice. Min vest som jag beställde från Gina låg i brevlådan när jag kom hem idag. Den satt jättebra och var riktigt mysig. Lite sticksig dock, men jag gillar den sjukt mycket. Riktigt mysig till hösten till leggings, en lite längre tröja och ett par UGGS (som jag faktiskt börjar tycka om).
En mysoutfit för slappa dagar i höst, me like!

Nu ska jag ta och svara på kommentarena, äta lite och plugga och kanske träffa Linny sen.
Ha det underbart- pusssssssarna ♥


nytt i garderoben!
stickad vest från Gina Tricot 349 :-
me like

tråkigt tråkigare tråkigast

jag har nog aldrig någonsin tidigare haft så tråkigt som jag har just nu. är det säkert att man inte kan dö av uttråkning?
för jag är fan inte långt där ifrån i så fall.. 

nu ska jag göra något som jag inte vet ännu, men jag kan ju inte sitta här och ruttna i alla fall !
hejsvejs tråkigt inlägg  


en bild som jag förstörde i brist på annat..
lookbook


en shopaholics bekännelser

Hejsan alla glada!
Jag börjar må mycket bättre nu och känner mig näst in till frisk. Skönt!! Sitter just nu och kollar på 'En shopaholics bekännelser' och shit som jag älskar den! Hahaha, den är så sjukt klockren tycker jag.. hahaha =D

Var inne i Lund idag och lämnade in min mobil... igen. Vilken skit Sony Ericsson är. Jag hatar deras telefoner, min har vart inne tre gånger och varje gång har den vart inne i över en månad. Dom säger att om den är inne i tvp veckor så är det lång tid. Yeah right- som om det skulle stämma. Blir så jäkla trött på sånt här. Kan man inte bara få en mobil som fungerar som den ska? Riktigt irriterande måste jag säga.

Ha det underbart- vi hörs ♥






jag ska lätt köpa böckerna! älskar man filmen
så borde man väl älska böckerna också?!

har ni läst dom? berätta vad ni tycker om dom i så fall =)


tidsfördriv

Ååårh, jag blir tokig på att bara gå runt här hemma och inte göra någonting alls. Jag hatar verkligen att vara sjuk! Nu vill jag bara bli frisk och komma tillbaka till skolan, tänk att jag säger det? Men hellre skolan än att vara hemma och vara sjuk i alla fall. Pojkarna och flickorna i klassen är ju trotts allt förjävla härliga! =)) ♥

Alltid när jag är sjuk så fyller jag dagarna med modemagazin, sex and the city, underbara hemsidor (läs alla hemsidor som säljer kläder, väskor, skor m.m.) och sömn. Igår klickade jag hem vesten från Gina som det finns bild på i inlägget under- den skulle komma mellan 2-3 arbetsdagar så om den inte kommer under helgen så kommer den väl förmodligen på måndag. aaarh, jag älskar den. Så himla mysig!


nya numret av cosmo, elle + trendbibeln och veckorevyn
det kallar jag underbart tidsfördriv och riktig läsning!
tack mami =)


hur läckra är inte dessa? jag hade då inte sagt nej!
dom är från asos och kostar ungefär 400 kronor- billigt & bra!


sjukling.....

Jag har gått och blivit sjuk nu de senaste dagarna. Det började med en förkylning och nu är jag inte alls bra. Huvudet är tungt, axlarna och magen gör ont, mår illa, har åkt på en galen förkylning och lite feber.. usch och fy och blä!
Jag hatar att vara sjuk. Så himla typiskt att jag bli det nu såhär i början av skolan, jag vill verkligen inte missa något.
Men jag får ta igen det sen när jag mår bättre eller något.

Jag hoppas att ni mår mycket mycket bättre än jag!
Och jag har ingenting mer att skriva, jag verken orkar eller vet något vettigt att säga för tillfället...
Fy så tråkig jag är nu!!!
pussar till er ♥








dessa sakerna är något som jag bara mååååste köpa till hösten.
skorna är från nelly, knästrumpor från odd molly, väst från gina och ipoden finns väl
på alla ställen där man kan köpa.. ipod's? ;p


back to school!

Jaha, så var ännu en dag avklarad.. skolan drog igång idag då, känns väl ganska okej såhär i efterhand. Kul att träffa alla igen och snacka bort rasterna. Dagen började väl inte sådär sjukt bra, Sofi ringde kvart i nio och frågade vad jag gjorde.. såhär hördes det:

Sofi: hej!
Jag: hej..  (nyvaken)
Sofi: Vad gör du?
Jag: ehm.. ja, jag ligger i sängen?
Sofi: Vaaaaa, äru allvarlig?
Jag: Ja, vadådå? Vad är klockan? (kollar på klockan, kvart i nio)
Sofi: Vi börjar om tjugo minuter!!
Jag: FAAAAAAN, JÄVLA VÄCKARKLOCKA! FAN FAN FAAAN!

hahahaha, herregud vad stressad jag blev. Kanske inte riktigt så jag ville att första skoldagen skulle börja, med halv simkning, oplattat hår och kläder som jag bara dragit på mig, och tröjan som dessutom hamnade bak och fram.. ojoj!
Men vi slutade redan vid ett i alla fall, så det var skönt!

Hoppas att ni haft en bra dag? =)





såhär blev naglarna, me like. ♥

Bygga på naglarna

Klockan tre idag så sticker jag och bygger på mina naglar hos Susannas. Tar ungefär två timmar men Linn följer med och håller mig sällskap. Naglarna kommer att bli rätt så korta, eftersom att jag spelar piano- då får man inte ha långa naglar, tråkigt nog. -.-  Men ja, snygga naglar kommer jag ju att få i alla fall! Me like.

Imorgon börjar skolan och det lika med mindre uppdatering. Jag kommer inte att ha någon tillgång till en dator, jo ibland och då kan jag se om jag kan smyga in ett inlägg ;p Busigt! Men jag ska asbolut försöka uppdatera så mycket jag kan och hinner. Kommer bli mycket plugg också så det tar ju med tid, men jag ska göra så gott jag kan. Promise!
Ska bli kul att träffa alla igen, även om det 'bara' är ungefär tre månader så känns det som hundra år, hahaha! Man saknar ändå dom där tråklektionerna (läs matte) som man snackar bort med tjejerna och låtsas arbeta när läraren går förbi och frågar hur det går och alla utbrister: "Bra, vi klarar oss!" Hahahahahah, herregud, jag älskar er tjejer!
Jag ska ge allt nu i åttan så att jag får riktigt bra betyg! Gör det ni också, ni kommer bara att ångra er annars.

Ha en bra dag, vi hörs ♥


Visste du att...


..jag är laktosintolerant?
..jag har haft 1 centimeters överbett?
..jag har en helt sjukligt överkänslig mage?
..jag har en katt som heter Oscar?
..jag egentligen inte är speciellt nöjd med mitt utseende, bara ibland?
..jag ska bli modejournalist och förmodligen ha en egen tidning?
..jag inte kan leva utan mina vänner?
..folk kallar mig bortskämd?
..jag gillar mitt rum?
..jag älskar mina tänder?
..att vi har haft fosterbarn?
..jag kan räkna till tio?
..att jag är bra, bättre, bäst?


Jag vet att jag kan och jag vet att jag ska

LÄS OCH LÄR!


Ni ska få veta en sak om mig som jag aldrig nämnt sådär jättemycket här i bloggen, inte vad jag kommer på i alla fall!
Jag vet, jag vet så jävla väl att jag kommer lyckas. Lyckas med allting som jag vill uppnå och vill bli. Min framtid är klar och klar och klar! Jag vet precis hur den kommer se ut och vad jag ska bli och jag vet att jag kommer att fixa det! Utan den minsta lilla tvekan. Folk som tvekar på mig och säger "Men lovisa, det är typ en på miljonen som bli rika, det kommer säkert inte att hända. Du måste ju tänka logiskt?!" Hah, säger jag bara- vet ni hur mycket mer beslutsam jag blir när ni säger sådär till mig. En dag ska jag skratta er rätt i ansiktet och säga "Vad var det jag sa, sa jag inte att jag skulle lyckas? Kolla på mig nu, jag har allt jag vill ha och jag lyckades med allt jag sa!"

Fyfan, ni som tvivlar önskar bara att ni hade samma vilja som mig. Samma beslutsamhet och kraft att pusha sig själv som jag har. För jag ger mig aldrig aldrig aldrig. Det ska gå, det kommer att gå. Och ni som läser detta och tänker "yeah right, hon drömmer. Hon är fjorton år nu men kommer ändra sig när hon blir vuxen."
Nejnej, ni är helt fel ute. Vet ni vad det bästa är? Jag tvivlar aldrig på att jag ska klara det och ni som tvivlar gör mig så mycket starkare. Era ord går in genom det ena örat och ut genom det andra- jag skrattar åt er i mitt huvud, ha ha ha!

Tack till min underbara familj och Linn som alltid tror på mig, och som vet lika väl som jag själv att jag kommer lyckas! Linn och jag kommer att rocka världen, vi kommer bli världen. Vänta bara, vi kommer att visa er en dag.
Jag älskar er otroligt mycket!



Ni som vill ni kan- ni som kan ni vill! Tvivla aldrig på er själv eller låt någon
annan trycka ner er. Visa att ni står på er och skratta bara åt dom. Dom önskar
bara att dom hade samma vilja och beslutsamhet som ni- jag lovar er!

ipod nano

Det här är inget bra alls, riktigt illa faktiskt! Klockan är 00:23 och jag har inte somnat ännu. Jag gick och la mig för snart två timmar sedan.. vad är det här? Jag blir så sjukligt stressad av att inte kunna somna, och det kvittar om jag är trött för jag kan inte somna i alla fall! (?) Vad ska jag göra? Det kommer bli riktigt jobbigt när skolan börjar om jag inte vänder tillbaka dygnet nu, vilket jag skulle gjort för en vecka sedan om min kropp ska fungera normalt tills skolan börjar.
Riktigt illa det här..  Och det sjuka är att jag kan vara jättetrött vid en sju fram till tio typ, sen om jag går och lägger mig så blir jag plötsligt pigg igen?!?!?! Jag måste bergis börja äta sömntabletter..

Jag tror ni fattar galoppen- jag kan inte sova helt enkelt !
Lättare att gå rakt på sak, hahah ♥





Tänkte köpa en sånhär lite längre fram i höst tror jag.. dom är superfina!
Den röda eller blå är ju inte helt fel..  eller den orange!
Hjälpa mig, vilken färg? 

lovisa hjärta thomas sabo

Kom hem för en liten stund sedan, därav den sena uppdateringen.
Men jag hoppas att allting är som det ska med er? Jag mår jättebra och är sjukt glad!! Jag har nämligen blivit ett Thomas Sabo armband och två berlocker rikare. Aaarh, det är helt sjukt fint- i just love it! Skulle köpt en blomma också, men den var slut och kommer in någon gång nästa vecka, så jag ska köpa den lite senare. iiiiih, så lycklig jag är! Jag har velat ha ett berlockarmband därifrån jättelänge och nu äre mitt.

Nu ska jag kolla Benjamin Buttons otroliga liv med familjen
pussar ♥


visst är det fiiiiiiint? =D


denna ska jag köpa någon gång nästa vecka när den kommit in!
happyface !! =D

hos farmor

nu kallar pappa på där nere! Jag har rätt brådis här, ska iväg till min farmor idag och vi åker om en liten stund. Ska hinna äta frukost först och fixa lite innan. Det blir ingen uppdatering idag, jag förmodar att internet är jättesegt hos farmor- så jag tar inte med mig datorn. Men vi hörs imorgon!

Önskar en underbar dag!
Kramar ♥

And I will love until there’s nothing more to live for

Hejsan hoppsan!
Var som sagt och klippte mig idag, slingade och färgade. Blev riktigt nöjd med resultatet, i love it! Känns skönt att bli ljusare igen, men jag ska fortsätta med ljusa slingor- så nästa gång ska jag lägga i riktigt mycket ljusblonda slingor.
Me like! Ni ville ju ha en bild på det, så det ska ni få. Där är en nackdel bara och det är att det inte riktigt gick att fånga hårfärgen på bilden, så det ser inte riktigt ut såhär in real life- det är större skillnad.
Vad tycker ni? =D

Hoppas att ni får en skön kväll gullpluttar!
Vi hörs ♥



jag vet jag vet, jag hatar verkligen när man täcker för ansiktet- men jag var sjukt
tvungen på dessa bilderna. Och det är ju faktiskt mitt hår ni ska kolla på, inte mitt face.. ;p (varför blev bilden så sjukt liten för? ;o)


make over

Nu sticker jag och klipper mig om en stund. Ska färga, slinga och klippa
vi hörs- kärlek ♥

stackars min mage..

Vaknade för en halvtimme sen, vid två.. hur ska det här bli? Jag går och lägger mig jättejättesent och vaknar alldeles för sent.. jag har ju bara mig själv att skylla antar jag. Det är jag som får ta konsekvenserna vilka är att jag mår dåligt i största allmänhet och att min mage tar stryk.. så kan det gå- jag får skylla mig själv!

Idag är vädret konstigt, lite regn och lite sol. Ska bara vara hemma och chilla idag tror jag, om jag inte hittar på något vill säga..  ;p    Gårdagen var sjukt ball, massa flum och trams. Träffade Madde och Mimmi en stund, sen stack Madde hem. Kvar var jag, Linn och Mimmi.. hahahha- ingen kommentar!

Ni får ha en skön dag, så hörs vi.
kärlek ♥


hos linn

Sitter hos Linn nu och väntar på att hon ska snacka klart med någon jävla Alex eller vad han heter.. sen ska hon packa ihop lite stuff's så slaggar hon hos mig inatt. Mysigt! Får se vad som händer ikväll, förmodligen något kul skull jag tro.. hahaha. Jag hoppas att ni haft en bra dag i alla fall och att kvällen ska bli minst lika härlig. =)

Nu ska jag ta och svara på kommentarerna och sen sticker vi hem till mig igen.
Ha det bra, puss ♥



bild på vackra linn, jag älskar dig gumman! ♥

Linnälskling- aldrig utan dig

Nu är jag trött på att skriva godmorgon, så det får bli ett enkelt hej!
Sitter och käkar frukost och lyssnar på Veronica Maggio's 17 år. Jag har lyssnat på henne i hundra år och jag kan verkligen inte tröttna- jag bli så jäkla glad av hennes musik! Är det någon av er som lyssnar på henne?
Mitt piano har en sång också som är sjukt bra- små små steg, lyssna på den HÄR.

Idag ska jag träffa Linnipinny och fota lite med henne. Sen tror jag att vi drar in till Lund och chillar. Sätter oss väl på EH och fikar eller något. Älskar verkligen Lund, skulle kunna flytta dit vilken dag som helst- lovely!

Ni får ha en underbar dag söta läsare!
Massa kärlek ♥
Och om Adele, Miräy eller Joel ser det här så
kommer jag in någon dag nästa vecka tror jag! ;)



Du måste våga chansa mer
Våga se vart det bär..

jag är ett levande vrak for the moment!

Ett verkligt tidigt godmorgon från mig idag!
Klockan är 07:05, vad gör jag ens uppe? Mamma och pappa väckte mig när de skulle till jobbet och nu kan jag inte somna om, hur trött jag än är. Håller på att stupa här ju.. *gääsp* Jag hoppas att ni nannar gott i era sängar nu i alla fall- det är nämligen rena plågan att vara uppe nu.
Kommentera om ni är vakna, kul och veta att man delar straffet med någon annan, känns väl lite bättre då skulle jag tro?

Gårdagen var underbar! Träffade som sagt Emelie och stack in till Lund, klänningen var slut tydligen (ovanligt va?) och scarfen ville jag inte ha. Så det blev inge, köpte ett pink lipstick istället- me like. Satte oss på EH och fikade och satt där et bra tag, mysigt! Stack och träffade Johanna och sen och drog vidare till Malmö för att kollade fortboll (?) heh, kollade på Martin med andra ord. Sen stack vi hem igen, blev en himla massa strul med tågen så vi kom hem runt elva.
Tack för den dagen, hur bra som helst! ♥

Nu ska jag sätta på en film och försöka somna.
Nanna gott nu så hörs vi senare idag!



jag vet- jag är inte normal.. men har aldrig påstått det heller! =)
mihihiihih ♥

lund med emelie

Godmorgon!
Vaknade lite sent idag, halv ett är klockan.. inte bra alls. Jag måste vända tillbaka dygnet nu för annars kommer jag ju aldrig att orka gå upp när skolan börjar. Men så äre, får väl nanna tiiidigt ikväll då?
Just nu sitter jag och plattar håret och kollar film och strax ska jag ta och sminka mig och byta om. Ni får en dagens outfit tycker jag!  Eftersom att jag var duktig igår-natt att komma ihåg och platta håret innan jag gick och la mig så behövs det nästan inte plattas alls nu. Annars hade håret sett ut som ett fågelbo.. -.- hahahah!

Ni får ha en underbar dag!
Jag ska in till Lund med Emelie och chilla riktigt mycket där.
Jag har saknat dig storasyster ♥

love




tunika-
bik bok
skärp- boomerang
scarf- cubus
leggings- bik bok
väska- guess
skor- vagabond

back to business!

Hej bloggen!
Kom hem för en liten stund sedan efter att ha vart i stan med mamma och pappa och handlat lite skolsaker. Tänk att sommarn snart är slut och skolan drar igång igen.. bli trött bara jag tänker på det! Börjar redan den 18e, typ en och en halv vecka kvar bara.. -.-  Men ja, det är ju bara att bita ihop och göra det bästa av det, för skolan måste jag ju gå i ändå. Ett plus är ju att få träffa alla igen, ska bli sjukt kul!
Jag skulle köpt en klänning och en scarf idag men så fanns det inte inne på Nova, så jag får sticka in till stan någon dag och köpa det istället, jag måste ha det innan skolan börjar.

Hoppas att ni haft en fin dag, cutiepie's?
Och ja, när börjar ni skolan?

love ♥




Nu ska det här bli bra, tänk positivt!
Ny termin- nya tag!


jag har förstått hur man gör- woho!

Här får ni ännu ett videinlägg. Duktigt att jag äntligen förstått hur man gör!
Jag skäms alltid när jag gör video'sar- känns lite konstigt att stå och prata
med sig själv kan jag tycka.. men äh vafan, livet är för kort för att skämmas.
aagiht? Jag låter videon tala för sig själv- pussar ♥


Lipstick Jungle

Godmorgon!
Ligger i sängen med datorn i knät och smsade precis till Julia. Hon och Sofi skulle in till stan idag, så jag tror att jag följer med dom. Har ändå inte sådär jättemycket för mig att göra annars.. jo, det skulle väl vara typ att städa huset som mamma bad mig att göra igår.. men Jonatan måste hjälpa till.

Om jag har tur så mamma kollar efter Lipstick Jungle säsong 1 och 2 när hon kör hem från jobbet. Jag kollade igår vilka säsonger som hade kommit ut på DVD och det var ju då 1 och 2. Hoppas hoppas hoppas att hon köper dom om hon hittar dom! =))

Nu ska jag upp och göra mig iordning tror jag.
Ha en fin dag!
Love ♥



ysl mascara

Hejsan bloggen!
Allt bra med er?
Det verkade som att ni tyckte att det var kul med videoinlägget när jag fårgade, så förhoppningsvis kommer det dyka upp fler lite då och då. Filmerna kan ni sedan hitta under kategorin Videoblogg. Så ni får hålla utkik så kommer det upp video's när jag känner för det! =)

Har glömt att berätta för er att jag för ett litet tag sedan klickade hem en mascara från Bellme. Den är riktigt bra och jag rekomnenderar den verkligen! Den är från Yves Saint Laurent och kostade 169 kornor när jag köpte den tror jag men ordinarie pris är 280 kornor.

Ha en underbar dag
Kramar ♥

linn gästbloggar!

Linn här då. Jag & lovisa satt nyss & filmade videos till bloggen & försökte lista ut hur man gjorde. & titta, vi lyckades! Nu ska vi nog sticka ner & hyra film. Sen hem till mig & kolla på den. Mysigt. & jag har saknat henne mycket också så det känns bra att få ha en liten myskväll med henne. Ja, vi har aldrig sagt att vi är normala.. Njut, för vi bjuder starkt på detta.

Ciao babes
justlikelinny.devote.se

linny är hemma!!


För snart kommer älsklings underbara Linny hem!
Gaaaaaaash som jag saknat henne! =(
Är förmodligen med henne hela dagen & kvällen. ♥
aldrig utan dig Linn.


Juste, är det någon av er som busat sig och tagit det fina vädret
från Skåne? =o lämna tillbaks det i så fall.. på en gång!
lots of love.

Bilder från götet

Solen skiner !!
Jag är helt överlycklig- solen skiner och vädret är helt underbart. Lovely! Igår åkte vi till Arild för pappa, bror, faster och min kusin Andreas skulle på konsert och se U2, så jäkla häftigt! Så jag och mammade lovade att passa fasters hundar- två krämvita labradorer, galet söta! =) Det blev ingen uppdatering igår, kände inte att det var lönt eftersom att internet laggar satan i Arild och jag hatar att inte ha bilder i inläggen. Så jag väntade tils jag var hemma istället.

Jaha, nu sitter jag för tillfället och kränger Singoallakex, ni vet såna där ljusa kex med vanilj och sylt i mitten. Såna man åt när man var lite, och tydligen fortfarande äter om man heter Lovisa Frick.. hihii.. i love theme! =)

Nu ska jag ut och njuta va det fina vädret tror jag.
Måste ju ändå passa på!
Lots of love ♥

Här har ni lite bilder från Götet- som lovat
saknar det redan massor!


Byggnaden med svart tak är hotellet vi bodde på




Vi åt på en restaurang som hette Räkan, där hade dom båtar som en del
av maten kom på, så fick man styra själv.. lite fiffigt!


Mammas mat.. mums för den som äter skaldjur! =)




Min mat- jag lovar, jag har aldrig ätit något godare !!
Fick ingen bra bild på pappas och brors mat, men det åt oxfilé och potatiskaka.
Dom älskade också sin mat =)


I golvet på toaletterna var där fiskar, sjukt coolt..

RSS 2.0