Nu vill jag bara soooova

Inte för ens nu har jag kommit hem, 00:00. Fast klockan är 00:49 nu när jag skriver detta. Jag trodde att jag skulle följa med mamma och pappa hem när dom kom in på restaurangen och hälsade på, men så blev det inte- för Joel och Adele skulle ändå komma hem till oss nu ikväll, så jag tänkte åka med dom. Men så när vi tänkte åka så kom det en himla massa folk, så vi blev ju fast där. Men papi var snäll och kom in och hämtade mig.
Dagen har vart lååång, men bra. Har tillbringat dagen inne på restaurangen med bästa folket, glass och liiiiite shopping. Det blev två nya halsband som jag har spanat in, I love them! ♥

Jag hoppas att er dag har vart bra bra bra, sockertoppar?
Vad har ni haft för er ? =)

Nu ska jag äntligen få krypa ner i min säng och sova.
Puss ♥


Bilder för fredagen; (klicka på bilderna för att de ska bli större)
  

Lördag; 
jordgubb & vit nougat!   fantastiskt gott..  
  

Sen har mina kläder som jag beställde kommit också. Det gick jättefort att få det, beställde det på måndagen och fick det på onsdagen- snabba puckar. Men klänningen var ju slut så det fick bli en annan. Har lovat att jag ska lägga upp en bild på klänningen så att ni fick se den. Så här har ni den, som lovat !
 


snabbt och meningslöst inlägg !

hejsan allihopa! :D
jag vet att uppdateringen har vart sämst, men när jag kommer hem (jag är i malmö hos min bror och hans sambo =) )
så ska jag fixa ett riktigt inlägg. så håll utkik så dyker det upp ett inlägg i eftermiddag! har lite bilder att lägga upp, men ingen dator att ladda upp dom i. så jag fixar allt senare när jag har kommit hem.

ha det bäst så länge
puss ♥


Shopping

Ååårh, jag fick gå hem från skolan idag för att min mage inte ville som jag. Har haft ont sen igår, men ja.. det blir väl bättre. Jag har haft ont i magen varje dag i typ fjorton år, så jag är van. Även om jag aldrig kommer att väja mig helt så blir det kanske lättare med tiden.. man kan ju i alla fall hoppas?

Igår blev det lite shopping med Julia, skulle se om jag kunde hitta ett par skor till avslutningen. Skulle ju beställa den vita klänningen, men den visade sig vara slut ( ! ! ! ! ! ) så det fick bli en annan istället. Skorna kommer bli skitsnygga till. Köpte lite annant också, skulle egentligen handlat lite baskläder men njä..

Nu ska jag nog göra mig en kopp té och fortsätta kolla på SATC.
Måste sova lite också, är sååå trött.
Puss ♥

Skor: Bianco
Harembyxor: (ska dock inte använda det som byxor, utan jag ska dra upp den över brösten så att det blir som en hel dress om ni förstår vad jag menar?)
Gina Tricot
Ringen på ringfingert: Glitter
Ringen på pekfingret: Gina Tricot






20 dagar kvar !

Nu har jag kommit hem från Arild där jag tillbringat de senaste dagarna. Skulle egentligen åkt hem imorgon, men jag ville hem och träffa flicksen och umgås lite med dom.. riktigt skönt och komma hem faktiskt !
Hur har er dag vart? Hoppas att den är fin fin fin :)
Jag tänkte ge er en outfit idag men det gick inte att ladda upp bilderna från kameran till datorn. Hm.. fråga mig inte varför?

Nu är det bara 20 dagar kvar till sommarlovet, wiiiihoo!! Gissa om jag är helt överlycklig?! :D  I och för sig så är det ju en del som man måste fixa innan- klippa och färga håret (mina försök misslyckas alltid, så jag får en lite grön nyans i håret i vissa ljus, och det är inte alls snyggt) sen ska man bygga på naglarna, fixa kläder och skor och ja.. Jag ska beställa lite kläder från modegallerian. Bland annat en klänning som jag ska ha på avslutningen.  :)

Detta ska jag beställa hem nu i dagarna.
Klänning, cardigan och två supersöta armband.

Ha en bra kväll, vi hörs- pusssss ♥







Spontanshopping

Dagen har vart jätteskön. Jag och mamma åkte till Mölle en sväng och gick och kollade där lite, tog med oss lax och potatissallad, grönsaker och sparris med oss hem. Satt i solen och åt, mysigt- vädret är loveeeeely och ska vara det hela helgen! Greeeeat!! Nu ikväll kom pappa också, han hade köpt filmen "Allt flyter" som vi ska se på nu. Kuligt, ska tydligen vara en rolig film.

I tisdags när jag och mamma åkte hit, så tog vi en sväng om Nova. Skulle se om vi hittade ett par skor till mig, men nejdå. Det blev ett snyggt linne och en bok som jag har letat efter istället. Det gick ju lika bra det !

Ha en fin kväll bästa läsare ♥



Lunchen var riktigt god, verkligen !


Linne från Gina Tricot
Bok "Väninnorna & Kung Carl" 
Riktigt rolig och underhållande bok, man älskar den från första sidan!


Ray Ban wayfarer

Snurra flaskan, jag har aldrig
sanning eller konsekvens? 
Veronica Maggio- 17 år

Känner mig så glad idag! Jag vet inte varför, har liksom ingen direkt anledning- jag bara gör det. Och det är härligt! Sitter och lyssnar på Veronica Maggios 17 år. Älskaaa!
Dagen har vart en bra dag, rätt okej i skolan och så. Och det blir bara ännu bättre av att solen står högt på himlen och att jag är ledig imorgon, ska iväg.  Har gått på moln hela dagen.. för jag är kär. Jättekär tror jag. Jag älskar den känlsan då man bara svävar och allt är lite extra bra så fort han är i närheten. Det går inte att vara sur när han är vid mig, jag har provat de dagar man känt sig nere. Men icke! Blir alltid lika glad av honom. ♥

Hoppas att er dag också varit bra? :) Och vädret också, haha.

Juste, kanske ska säga att om det blir dålig uppdatering fram tills på måndag så är det för att internetet är så sjuuukt segt och hänger sig där jag ska tillbringa de närmsta dagarna. Så ni får inte bli alltför besvikna! :)

Ha det underbart för det ska i alla fall jag ha ♥


Ska köpa in ett par såna här till sommarn. Ray Ban Wayfarer, ligger runt 800-1000 kronor.

Kort inlägg :)

Om ungefär en halvtimme så kommer våra gäster. Ska bli kul, men ska bara vara med och äta. Sen ska jag träffa twin, Pauline. Hon är inte min riktigt tvilling för er som undrar, vi bara säger att vi är det för att vi är bäst tillsammans! :) Hon betyder världen för mig !! Sover hos henne i natt, så det blir ingen uppdatering ikväll. Men ni får ha det så bra, berättar mer om helgen på måndag eller tisdag. 

Ha det så bra, puuuuuussen ♥ 



Gemma Ward.

Twiggy Lawson

Som ni ser så har jag fått ny header, det var Isabelle som gjorde den. Tack! ♥
Det enda jag tänker på är om jag ska byta ut bilden till någon annan, jag vet inte vad jag tycker om den. Alltså, ha kvar samma "tema" eller vad man ska säga med text på bilden och så, men annan bild bara.. hm.... jag får se :)

Under min lilla bloggpaus fick jag in ett förslag om att jag kunde skriva om de kändaste modellerna. So why not, this is a fashion-blog?
Så jag börjar med en av tidernas största modeller, Twiggy Lawson.

Twiggy Lawson föddes den 19 september 1949 i London. Hennes dåvarande namn var Lesley Hornby. Hon var skådespelerska och modell och hon blev år 1966 upptäckt av Nigel Davies. Hon var då 16 år, vägde 41 kilo och jobbade på en hårsalong. 1967 kom hon till New York. När hon kom in i modevärlden skapade hon bantningshysteri och det ledde till ett mode som var byggt på extremt smala personer som Twiggy. Innan hon kom hade det vart timglaskroppar som var modernt- alltså kurvig kropp med jättesmal midja.
I nuvarande läge är det fortfarande små bröst och tanig kroppsbyggnad som är modellernas ideal.
Namnet Twiggy betyder pinnig på engelska, hon fick sitt smeknamn på grund av sitt supersmala utseende.

Nu syns hon i Tv-rutan som en av jureymedlemmarna i Americas Next Top Model.
källa: googel.se- wikipedia
bilder: google.se





Hon är så jävla snygg, jag vill också se ut som henne när jag
är äldre..  jadu, man kan ju alltid hoppas! :D Håll tummarna!


Iris, dagens outfit och plugg.

Sunshines
Just nu sitter jag och lyssnar på den här uuunderbart braiga låten. Iris med Goo goo dolls. Den går på replay här, hela tiden, får inte nog!  Lyssna på texten, den är så fin fin fin..

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Så går första biten av första versen, ååårh- kärlek. ♥

HAALLÅÅÅÅ, NI FÅR JU INTE GLÖMMA ATT RÖSTA
PÅ MIG I MÅNADENS BLOGG.  DET GÖR DU
HÄR!





this is how I look today.
min nya blus från brothers and sisters
armbandet från DiDDi
och sen jeansleggings från MQ
sen körde jag på "fjortisknut mitt på huvet" :D


Nu ska jag sätta mig och plugga NO och SO.. hmm. 
puss till mina bästa läsare  ♥


I'm back !

Hejsan!
Jag hoppas att ni mår bäst. Det gör i alla fall jag, efter en liten bloggpaus. Men nu är jag tillbaka i banan igen och känner att jag fått många bra och roliga tips av er, Tack sötnosar! Jag fick ett tips om att jag skulle skriva om mode genom tiderna, underbar idé! Jag ska kolla upp det så bra som jag kan och sen ska jag försöka skriva ihop något om det. :)
Ska även lägga upp lite mer outfits, och ladda upp musik. Ja, jag har en del idéer, så ni får hålla utkik här på bloggen och läsa allt det nya. Enjoy !

Helgen har vart superhärlig. I fredags träffade jag Julia, var bara hemma och tog det lugnt. Kollade lite på en film om Tina Turner, sjuuukt bra är den - men hemsk.. fyfan!
Lördags blev det shopping med mamma och pappa, hittade en massa fina saker. På kvällen träffade jag Linn, Linn och Lindah.. ja, vad ska man säga. Det blev en hel del flum och och trams, men gud så kul det var. Senare så träffade jag Julia, var ute lite och så. Sen bar det av till hydro för att köpa Ben&Jerrys, Chocolate fudge brownie.. lovely !! Kollade på film och pratade en himla massa. Tack sötnos!
Ikväll ska jag färga håret och pyssla om mig själv .

Ha en fin söndag ♥

Det här köpte jag i lördags.
Ballerina: Indiska
Vit, grå, brun blus: Brothers and sisters
Svart blus: Brothers and sisters
Kofta: Brothers and sisters
Armband: Diddi, brothers and sisters
Sminksvampar: Kicks
Viva: Konsum
Spetstrosor: Brothers and sisters
Flätat skärp: Brothers and sisters
(sjukt mycket bilder och text, men jag hade ju mycket att berätta)



















Bloggtorka... fan vad jobbigt

Jag har bloggtorka för tillfället.. förlåt ! Vad skulle ni vilja att jag skrev om gällande mode? Designers, skor, kläder, accessoarer ? Hjälp mig, ni får fram tills på söndag att fylla detta inlägget med förslag på vad ni vill veta.
Sålänge tar jag en liten bloggpaus, men kollar givetvis igenom kommentarerna och svarar på dom.
På söndag hoppas jag på många härliga förslag :)

Ni får ha en fin helg så länge, vi hörs cutiepies ! ♥
(sluta inte att läsa min blogg för att jag tar en liten paus, den kommer att vara ännu bättre från söndag och framåt!!)



Supersöta Gemma Ward. She looks like a barbie..


B-day and pictures !!



IDAG BLIR JAG FJORTON !! HAR HAFT BÄSTA DAGEN, OCH EN MASSA
UPPVAKTNING, PRESENTER, SÅNG OCH KRAMAR. TACK SÅ MYCKET
TILL FAMILJ OCH VÄNNER, NI ÄR ABSOLUT BÄST! ♥♥

Detta fick jag. Riktigt nöjd med allting- tack !
Ett grattis till mig? :D

Väska, guess
tee, gant
satc boxen
twilight
unlikely angel
ta hål i öronen
pengar














Underbar helg och bildbomb!

Åååh, det har vart en bra helg! Mycket att göra men det är bara kul. I torsdags var det ju valborg- då blev det flicksen, i fredags hände ingenting mer än att jag tog det lugnt i det fina vädret med Linn och Lindah, käkade glass och lyssnade på musik. I lördags så firade vi mig och farmor som fyllde år då (fast jag fyller år på tisdag- lääängtar!!) och där blev det tårta och presenter=pengar, precis som jag ville ha det! :) Efter det åkte jag in till Malmö och sov över hos min bror och hans sambo och hennes kusiner var också där- blev film, ben&jerrys och massa gott på kvällen. Idag, söndag, blev det shopping med bästa Linn och hon hjälpte mig en massa. Underbart!! Tack för hjälpen, sötan.
Jaa.. ni ser ju själva, en fullsmockad helg men som var bäst. :)

Har precis duschat och pysslat om mig själv. Gjort ansiktsmask och sådär- det är ju det söndagar är till för
tycker jag, mys och bara ta det lugnt.

Ha en fin kväll ♥


Här kommer en himla massa bilder från i helgen och på sakerna som jag köpte idag. Enjoy !


Lång vit kofta- Brothers and Sisters
Blommig kjol- Mango
Jeansjacka- Gina Tricot
Pärlarmband- Gina Tricot
Väska (my baby)- Charmant, mode och accessoarer
Och sen lite Thomas Sabo broschyrer.


Och där har vi pärlarmbandet


I torsdags blev det nya numret av Vecko Revyn. ♥
(det gick inte att rotera bilden..)


Tårtan hos farmor. Lovely ! :)


Och sist blir det en bild på ett par gryyyymt snygga skor by Oscar de la Renta

RSS 2.0