bloggdrottning

HÄR har ni en av mina absoluta favoritlåtar med Tokio Hotel.
Och HÄR har ni texten till den. Jag får verkligen inte nog av denna
låten. Spelar den om och om och om igen.. min kära familj får stå ut
med att höra både låten och mig sjunga. Mihihi ! ♥




Funderar på att klicka hem ett sånt här linne eller tjocktröja från Spotlife. Tycker att dom är rätt så coola, asså att bara ha som en kul grej. Designade dom själv, men I och hjärtat finns redan tryckt på linnet- sen får mansjälv skriva i resten av texten. Om ni inte ser vad det står på framsidan av tjocktröjan så står det Bloggdrottning. Tufft !
SÅ NU SKA NI BÄSTA LÄSARE HJÄLPA MIG- SKA JAG KÖPA LINNET ELLER TJOCKTRÖJAN?

ha en fin dag- pussss* 

outfit

Hoppas att er dag har vart bra. Själv vaknade jag halv ett eftersom att jag somnade runt halv fem, för sover man över med Julia så kommer man inte i säng innan dess. mihih.. det var jättemysigt igår, bortsett från allt som hände- du vet att jag finns här för dig Julia. Alltid. Massa snack och flum som iiiiin i, alltså som vanligt. hahahaha! =))

Stack till Sandtaget med Lindah idag. Var där några timmar och solade och badade, eller jag som är världens badkruka och hellre vill ligga och sola doppade bara fötterna. mohaha! Det var riktigt skönt i alla fall, och solningen (heter det så??) gav i alla fall resultat. Nu är jag röd som en.. som en.. ja, som nåt i alla fall? Röd är jag och det är inge kul- fast jag vet ju att det gav resultat. wooohoo- finally !

Ska strax gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon.
Nanna gott- pusssss* ♥


Såhär såg jag ut när vi stack till Sandtaget.
Klänning: Paris
Skor: någonstans?
Bikini: Top Shop


pancakes


Ett inlägg till om mat- silket matvrak jag är.. mohahah!
Gott blev det i alla fall ! Och nu sitter jag här med Julia och bloggar. Mysigt! =)
Ha en fin kväll ♥

slappdag

Sitter här med nytvättat hår och en Bilys panpizza. Jag känner mig helt död, som om jag inte sovit på flera dagar. Vet inte varför, för jag sover inte speciellt lite. Men jag antar att man har såna här dagar också. Så för tillfället sitter jag och kollar på ett sjukt bra program på 3an men vet dock inte vad det heter.. hehe. Ska bara vara hemma och slappa idag och försöka sova en hel del. Och till på köper så har åkt på en rejäl förkylning- kanske det som gör mig trött?

Nej, ni får ta och ha en bra dag och njuta av vädret medans det är fint !
Pussss* ♥



m.u.m.s. =)))

hos bästisjulia

Sitter på Julias balkong och bloggar. Sjukt mysigt, sitter och lyssnar på ja ni vet vem.. Tokio Hotel såklart! ♥ Fast nu spelas Pink med låten Sober. Också bra bra bra. Men det är fortfarande inte Tokio Hotel.. mihhihi.
Ska slagga här inatt och imrogon blir det kanske stranden. Härligt!!  
Hittade förresten klänningen som jag letat efter när jag var inne i Lund med Linn. Åååh, jag älskar den! Passar både till fest och när man bara vill vara lite vardags-fin. Me like ! =)

Hoppas att ni haft en fin dag och med minst lika fint väder som vi haft. Om man räknar bort blåsten, för fyyy vad det har blåst här idag. Det är inte klokt, trodde nästan att jag skulle blåsa iväg.. hehe

Ha det underbart, vi hörs!
Pussss* ♥

Här är klänningen som jag köpte. Det blev en ögonfrans-böjare också.
Men tyckte dock inte att det var något att lägga upp bild på.




Godmorgon!

Godmorgon!

Sitter för tillfället och lyssnar på Heilig med Tokio Hotel. Fyfan vad jag älskar dom, det är ut över alla gränser! wooohoo! ♥
Ska strax äta frukost och göra mig irodning. Blir Lund och förmodligen Malmö med Linn senare, ska se om jag hittar en klänning. Kort inlägg, ville bara att ni skulle få lite uppdatering idag. Blir förmodligen mer uppdatering när jag kommer hem i eftermiddag, kväll.

Ha en fin dag- pusssssss* ♥

My bloody valentine

Ikväll blir det bio med Linn. My bloody Valentine 3D, ska bli galet kul. Jag kommer skrika som en tok, shit vad rädd jag kommer bli. Det kommer eldsvåder ut på en och typ en yxa.. usch.. men gud som jag längtar, ska verkligen bli kul! Filmen börjar halv tio så jag kommer hem rätt så sent. Men ska man se en skräckis så ska man ju helst se den på kvällen.. hihi :p

Har någon av er sett filmen- vad tyckte ni om den i så fall?

Ha en fin kväll, pusssss


Kör en ganska avslappnad outfit idag.
Vitt linne: H&M
Jeans-leggings: Gina Tricot
Tjocktröja: Tommy Hilfiger
Armband: Olika ställen


mi lajki

Nu är jag hemma. Eller jag har vart det i några timmar men har haft annat och göra så har inte kunnat sätta mig ner och blogga förren nu. Har varit en jätteskön dag, bara chillat en massa och ätit glass. Muuuums!! Gick ner till stranden en sväng och låg och stekte i solen, hoppas att det ger något resultat i alla fall. =)

Har hittat några armband från märket mi lajki som är helt underbara. Armbanden som jag först och främst ska börja samla på kostar 499 kronor, men sen är där andra, dyrare också. Dom är galet söta, älskar dom allihop! Tror nästan att jag ska klicka hem mitt första denna månaden när barnbidraget kommer.. istället fär väskan från guess som vart slut ( ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ) varför händer sånt alltid mig för? buhuhu..  =((

Ha en fin kväll ♥



Galet söta armband, man kan inte annat än att älska dom!


lite snabbt så att ni vet var jag håller hus

ÄNDRADE PLANER I TEXTEN DÄR NERE- JAG BLIR I MALMÖ EN NATT TILL. UPPDATERAR NÄR JAG KOMMER HEM, SOM BLIR IMROGON- JAG LOOOOVAR!!

Är i Malmö, blev så att jag sov hos bror och hans sambo. Sticker ner till stranden en stund sen- häääräligt! =))
Uppdaterar förmodligen ikväll, när jag kommit hem. Ha det så bra, och njut av det underbara vädret- pussss' ♥

Brådis

Nu äre brådis här.  Drar jag iväg till Malmö,  blir där tills ikväll, sen förmodligen hem igen. Ni får ha det så bra så länge!
Vi hörs ikväll om jag kommer hem, pussssss ♥


Och det här är jag idag.
jenas-leggings: gina tricot
skor: bianco
randig tröja: gina tricot
väska: guess
armband: massa olika ställen
Vad tycker ni- duger det för en dag i Malmlö? =)

pyssel

Idag sov jag lite skönare då jag fick heeeeela min säng för mig själv.
Ska strax äta frukost och sen träffa Linny och kanske Lindah om hon kunde komma ut. Linn har precis kommit hem från Turkiet den lilla skitungen, så nu är hon förmodligen jäkligt brun även om hon själv påstår att hon inte är det. *sur*
Lovisa vill också bli brun!! Måste faktiskt sola idag, eller i alla fall vara ute mycket så jag får lite färg. Det är sjukt härligt väder här. Looovely!! Funderar på att åka in till Malmö till min bror och hans sambo, men jag får se vad som händer..

Ha en underbar dag ♥


Hade köpt ett pärlarmband från någonstans som jag inte kommer ihåg, men som gick sönder.. så jag satte mig ner igår och lagade det. Blev faktiskt rätt nöjd, det blev helt vanligt med stora vita pärlor- men så hängde jag på en liten silver-sko. Det blev gulligt värre! =)



Allting som behövdes: Tänger, tråd, spännen, klämpärlor, ringar och pärlor.
(strunta i det stora hjärtat, jag skulle se vilket som blev snyggast- hjärtat eller skon)


pärlor, spännen, klämpärlor och ringar


Tänger och tråd


Och såhär blev det tillslut! Gooodie..

Midsommar med dom bästa

Sitter här i min illröda bikini med en stor vit och blå randig tröja över. Klockan är 13:48 och jag vaknade för en liten stund sedan.. mihihi, så busigt.. Lindah ligger här och håller mig lite sällskap men Julia sover fortfarande som en stock. Får väl göra en klassisk "Kenza-väckning" med att skrika  Goooooooood mooooooorning ! Whaaaat a beeeeautiful weeeaaather! Hahahah- så jäkla klockren! Jag älskar varje gång hon skriver att hon gjort det på Nadia i sina inlägg. hahah!

Jag hoppas att ni hade en underbar midsommar igår. Min tillbringades med Sofi, LIndah och Julia. Hade en massa kul sen hem till mig och kolla på skräckis, äta maaaaaassa popcorn, choklad och flumma totalt.
Tack för gårdagen, den var galet rolig! =)
Berätta för mig vad ni gjorde igår, vill veta vad ni läsare gjorde ju! =)

Ha en fin dag, så hörs vi ♥









Och här sov vi, jag och Julia fick dela på sängen för all luft i luftmadrassen
hade gått ut.. typiskt.. sen fick jag panik för att det blev för trångt / varmt så
jag gick och la mig i soffan.. inte alls skönt.


Ja, vi var vakna då.. plus någon timme till- bra jobbat !

Baksmällan

Hejhej! =)
Har vart på bio idag med bästa Sofi.  Vi såg på Baksmällan, riktigt riktigt rolig, så ni som inte har sett den bara måste gå och se den. Gud vad vi skrattade!! Hann med lite shopping också, blev en blus och ett par jeans-leggings från Gina. Men vet inte om jag ska lämna tillbaka blusen, för jag hann aldrig prova den innan bion utan tog den bara-  men jag vet inte vad jag tycker nu när jag har sett den på. Får se vad jag gör, den kan nog vara rätt söt som strandklänning eller så.

Vill önska mina fina läsare en underbar sommar och midsommar!
Ni är bäst, och jag blir alltid glad av era kommentarer!
Ha en fin kväll, pussar ♥


Har ni sett Baksmällan- vad tyckte ni isåfall om den? =)


En helt underbar dag!

Det var en helt underbar dag igår. Åkte till Göteborg med två kompisar, och tillbringade hela dagen på Liseberg. Jag har nog aldrig haft så kul. Jag skratta så jag grät och trodde att jag skulle dö när jag åkte vissa karuseller eller gick i spökhuset. Jag har aldrig vart så rädd i hela mitt liv.... Hahaha- vilken mes jag är va? Det var jättemånga som frågade om vi kom från Sverige, för dom förstod inte vad vi sa. Vi här nere i Skååååeeene har ju vår underbara dialekt. En kille började till&med snacka danska med oss- jag menar, pratar vi verkligen så konstigt här nere? Men herregud vilken underbar dag. Vi har redan bestämt att vi ska åka upp en dag till i sommar.

Kom hem runt ett och var sjukt trött, men somnade inte förräns runt tre. Fastnade framför datorn och en massa bloggar. Men om jag känner mig själv rätt så kan det bli så med mig.... men det är bara ibland.. eller ganska ofta om jag tänker efter, nästan alltid.  :p

Hoppas att er dag har vart bra- vad har ni hittat på ?
Här får ni i alla fall lite bilder från gårdagen.

NU ska jag gå o lägga mig o kolla på en film. Puss ♥


Bilden blev kanske inte den bästa, men det är ju ett minne för livet.
Jag älskar er, mina töser! ♥


Alltid lika snygga!




Hahaha- denna bjuder jag på till tusen. Jag gillar't !!


Och självklart köpte vi kaninöron med oss hem- ett måste.




Twin blev trött på hemvägen. ♥
Jag var jättetvungen att lägga upp denna bilden..iiih


Såhär vackert var Sofis hår efter en dag på Liseberg.
Självklart en tiopoängare!


Outfit

Dagen började med att jag vaknade upp hos Lindah. Näsan rann som in i och ögonen kliade, det blev inte bättre av att det senare började klia i halsen och i hela ansiktet på mig. Vet fortfarande inte vad det var jag reagerade på, sjukt konstigt. Det är tack och lov bättre nu förutom att näsan fortfarande rinner och att jag har lite ont i ansiktet. Men det är inte värre an att jag klarar mig- miihih! =))


Det är helt sjukt underbart att vara ledig, och veta att man ska vara det nästan tre månader. Jag älskar den känslan när man tror att det är skolan dagen därpå och man kommer på att man är ledig. Jag blir helt glad i hela kroppen då, wooohhooo! =))
Förresten så har Julia kommit hem, äntligen. Kolla hennes blogg här- hon har massa fina bilder från veckan på Kreta.

Ha en fin kväll, och njut nu av den härliga sommarvärmen ♥


såhär ser jag ut idag;
svart tee: Paris, tror att affären heter IRIS
kofta: Brothers and sisters
jeans-leggings: Gina Tricot
Ring: Glitter
Armband: Vet inte ? =o
Sen körde jag no make up idag



Gemma ward

Gemma Ward, född den 3 november 1987 i Perth, Australien. Hon blev upptäckt som 14-åring då hon var på en modeshow med sina vänner. Hon kallas ofta för "baby face"- modell eftersom att hon har ett barnansikte. Hon har ett typiskt "dockansikte" som blivit populärt hos modellagenturerna under senare år. Flera gånger har hon fått kommentarer om att hennes utseende är vackert, sött och unikt, brett mellan ögonen, hög panna (fem-fingrars-pannan), små men väldigt välformade läppar, relativt brett näsben med liten spets, breda käkar och höga kindben m.m.

Hon har prytt omslag som Vouge och ELLE.
Den kanske mest kända hon gjort har vart Burberrykampanjen hösten 2006.

Min fråga till er- vad tycker ni om Gemma?
Själv tycker jag att hon är otroligt vacker!

källa: google, wikipedia







Lovisa har också skitdagar

Ååååååårh... jag har aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv. Jag lovar. Är ledig idag och går bara hemma och vet inte vad jag ska göra. Flicksen har annat för sig så ja.. längtar satan tills ikväll då Lindah kommer hit för att sova här. Då blir det kul kul kul !

Mina dagar består inte bara av flicksen och shopping.. nejdå, lovisa kan också ha skitdagar- tyvärr. Men jag antar att man behöver såna här dagar också för att uppskatta de dagar som är extremt roliga.
Det gör inte heller saken bättre att jag saknar BästisJulia också som kommer hem på lördag.
Då ska jag förmodligen sova hos henne. Wiiiiiiiiiiiiiiiiie.
Nu ska jag sätta mig och kolla på en skräckis och tycka synd om mig själv för att jag har så jävla tråkigt.

Jag hoppas i alla fall att er dag är roligare än min. Och förresten, bortse från detta inlägget ! Det är inge "riktigt" inlägg, för nästa är om en modell. Jag var bara sjukt tvungen och skriva av mig och klaga lite.

PUSS&KRAM SKUMBANAN ♥


Pic of me. I måndags innan vi skulle på student.

090906

Inlägget om en känd modell blir i nästa gång. Har lite annat att berätta idag, som jag tyckte skulle gå före, så ja..
Dagen har vart både bra och dålig. Började senare än vanligt och slutade redan vid halv tolv. Skönt! Åkte in till Lund med Linny och shoppade lite. Skulle köpa ny bikini och hade panik eftersom att vi ska iväg och bada med skolan imorgon- men jag hittade en som vart skitsnygg! Blev förstås lite annat också, bilder kommer.

Haha, vi satt på bussen på väg hem när Linn kommer på att hon inte har sin mobil, så vi hoppar av och går tillbaka- och det var lååångt att gå. Jag har mina älsklings-klackar på mig så jag kan knappt gå eftersom att skinnet på tårna håller på att gå av.. puh! Så Linn går i förväg och herregud ( ! ).. där står jag sen- inte en aning om var jag ska och det ösregnade ute !! Shiiiiiiet, säger jag bara. Jag fick panik. Men som tur var hittade vi varandra igen, mihihi. Tack för dagen, gumman ♥

Det var min dag det- hoppas att er vart minst lika bra, haha!
Puss ♥

Jeansleggings- Gina Tricot
Tröja (wiiie, kan bocka va den från listan nu!!!)- ICHI
Bikini- Top Shop
Lösnaglar- KICKS
Film (I taket lyser stjärnorna)- fick den av mami när jag kom hem




Christian Lacroix

Puuh! Nu har jag vart duktig och sorterat alla mina inlägg i olika kategorier- det tog sin lilla tid men nu är det klart! *stolt*
Det blir en lugn söndag idag, ska kolla på en massa filmer och fixa lite med bloggen. Har börjat läsa första boken av Gossip Girl, har ännu inte läst dom, bara sagt att jag ska göra det.. hehe. Men nu har jag i alla fall börjat på ettan och jag gillar den mycket mycket mycket.
Kan berätta att nästa inlägg blir om ännu en modell, så om ni vet någon speciell som ni vill veta mer om så säg till! Annars hittar jag en själv och skriver om.

Hur ser er söndag ut då- tell me, för det är alltid kul att höra vad ni läsare ska hitta på! =)
Ha det fint, vi hörs ♥


Shoe by Christian Lacroix ♥


Christian Lacroix
Sååå underbara ♥
Kolla in chilklacken, så jävla snygg =o


Lugn lördag

FÖRST VILL JAG BARA TACKA ER UNDERBARA LÄSARE FÖR DOM
 FINA KOMMENTARERNA I INLÄGGET UNDER, VAD KUL ATT NI
GILLADE OUTFITEN- NI ÄR BÄST! :)

Jag kom hem runt två igår-natt.. var helt slut efter allt dansande och stimm. Men herregud vad kul vi hade, den roligaste kvällen på länge måste jag säga. Tack till min Sofi och Pauline, och till alla killarna som gjorde kvällen roligare också-Det var toppen! Tyvärr var Pauline tvungen att åka hem för hon blev sjuk.. stackare! :'(

Idag blir en lugn dag för mig. Gossip Girl, Sex and the City och choklad. Aah, lovely! Ikväll drar jag in till Lund med familjen och käkar på någon restaurang, ska bli mysigt.

Måste hälsa till min underbara Julia som åkte till Kreta idag, att om du ser detta så sola för mig med och ha det riktigt jävla bäst !! Det är du så otroligt värd efter allting. Jag älskar dig!

Ha en fin lördag sötnosar!




Klocka från asos
kostar cirkus 2500 kronor
Emporio Armani.. snart är den min min min ♥



Heidi Klum tee från queenpeach
I storlek S kostar den 198 kronor och M&L 219 kronor
Snart är den min min min ♥


Linne från melba 
Kostar 299 kronor
Kan Dee.. snart är den min min min♥
(la upp denna lite sent, glömde ladda upp bilden innan)


Väska från Victoriasecret
Kostar cirkus 680 kronor
Märket är Guess, och inte Vicotria Secret.
Denna skönhet blir min i slutet av denna månaden ♥


090406

Det finns dom som flyger fria i sin bur
Det finns fria som är fångade som djur
När allt blir tyst kan ingen höra dig
Tomas DiLeva- vad är frihet?

Mina favvolåt för tillfället. Jag älskar den, videon är så jävla cool och texten.. shit ! Jag förstår om det är många som kanske inte tycker om honom, då han är rätt speciell- både han själv och hans musik. Men jag älskar det där udda, det lilla extra. Känns som att hans låtar har ett budskap liksom.
Kärlek . ♥

Wiiie, immon är det bara en vecka tills vi slutar skolan!! Och nästa vecka kommer bli sjukt skön då vi både på måndag och tisdag börjar senare och slutar tidigare, onsdag = klassens dag, blir Tosselilla.. wiiie! sen är man ledig på torsdag och på fredag slutar vi. Looovely !!

Ha en bra dag, bloggisar ♥

Såhär ser jag ut idag; min älskade kofta som jag klickat hem från modegallerian.se
jeansjacka- gina tricot
scarf- cubus
jeansleggings- MQ
svart tee- Paris (tror att affären hette IRIS)
ring- glitter
Skor från puma- pavement



Lovisa älskar att shoppa

Jag förmodar att ni vet vad jag gjorde idag. Juste, bingo! Jag hann med lite shopping idag också, behövde skor- så jag och mami åkte in till Lund och kollade där. Det blev tre par skor och en bh. Bh:n var helt underbar, turkos i spets.. loveeeely!! Dagen har vart rätt lugn förövrigt, förutom att jag bev utelåst.. *höhö* Lovisa är duuuuuttiii, iiih ! ♥

Nu ska jag lägga på en ansiktsmask & sen sova
Nanna gott =)

och såhär såg jag ut ikväll när jag träffade Julia och Josefine

Långt linne- Gina Tricot
Kofta- Gina Tricot
Gladiatorsandaler- Din sko
(köpte dom idag & i love theeem. kommer bo i dom i sommar!!)




RSS 2.0