Satsa på orange

Hej bloggen!

Det blev inget inlägg igår, jag har åkt på maginfluensa och är inte alls på topp. Tänkte skriva igår men orkade verkligen inte. Skulle egentligen åkt in till Lund med Julia och ha en mysig shoppingdag, men så blev jag sjuk och då blev det inge. Julia blev också sjuk när hon vart i skolan så båda låg hemma och hade tråkigt. Är lite bättre idag men jag kan ju inte påstå att jag är frisk. Skulle spelat handbollsmatch idag och träna zonträning imorgon, men nu går ju inte det :( Men jag håller tummarna att vi vinner matchen i alla fall!

På tal om ingenting så håller jag på att läsa en bok av Agneta Sjödin - En kvinnas resa. Riktigt bra, men måste läsa ut den snart. Tänkte börja på en annan bok av Sandra Brown - Bitter avund. Det är en sån där bok som verkar riktigt bra när man läser på baksidan, men som man liksom inte riktigt kan börja. För man kommer inte in i den direkt. Aja, det blir säkert bra ! :)

Ha en härlig dag, och hoppas att ni mår bättre än jag- annars får ni krya på er ! ♥




Jag vet att jag skriver mycket om vad som är hett i vår, och här kommer ännu en sak. ORNAGE!
Orange är en färg som verkligen drar blickarna till sig, en stark och uppiggande färg. Satsa på det i vår och du kommer att bli färggladast utav alla !
Och faktiskt, det är ju rätt bra att det skrivs mycket om vad som är populärt i vår eftersom att den närmar sig allt mer och mer, och då är det ju bäst att man är förberedd!


Rutig kjol från Luella- 4 300 kr
Väska från Miu Miu- 3000 kr
Draperad klänning från Modcloth.com- 810 kr 
Jeans från Cheap Monday / Nelly.se- 399 kr
Parkas från Topshop- 325 kr


Outfit

Hejsan ! Sitter i soffan och kollar på TV med mami, bror och Emelie. Kolla på det här "Den rätte för Rosing" eller vad det heter. Ganska patetiskt, men ja.. jag kollar inte så mycket, håller mest på med datorn. Var och tränade handboll innan idag, vid halv fem. Det gick faktiskt rätt bra idag! :D
Vid nio ska jag kolla på "Vad blir det för mat"  för det är typ det bästa programmet någonsin. :D haha! Har ingen läxa tils imorgon och har inte haft det på hela veckan, så himla skönt att bara kunna ta det lugnt. Imorgon blir det Lund med Julia, måste handla lite basplagg.
Jag lovade er en outfit imorse, så den kommer här!

Ha en härlig kväll ! ♥







Klänning från H&M
Armband från H&M
Strumpbyxor från Gina Tricot
Kofta från Tommy Hilfiger - Girl

Frukost och klänning från asos.com

Hejhej bloggläsare! Sitter och äter frukost- skinkmacka och dricker mjölk. Klockan är ungefär halv åtta, och jag är lite smått stressad.. jag börjar om 45 minuter, visst, jag bor väldigt nära skolan men ändå. Har lite jag måste göra innan. Tänkte att ni skulle få en outfit, men det blir lite senare idag, jag hinner inte nu! :o Sitter och SMSar med en kompis, så måste svara henne också, packa ihop mina saker, borsta tänderna, platta håret lite mer... ja, en del vill säga.
Men ni får ha en superhärlig dag, även om det är blåsigt och massa tråk.
Vi hörs senare- puss


               Supersöt klänning från asos ! :))

Twiggy !

Lovade ju er ett inlägg ikväll eller imorgon, men det kan bli ett nu också. Har bara tagit det lugnt under dagen, kom på att vi hade engelskaläxa tills på torsdag, och nu är jag stressad- för vi ska ha någon grejs på skolan imorgonkväll och jag ska redovisa en sak med en kompis.. och vi måste träna på det imorgon och då hinner jag inte plugga..  :O  aja, får väl klämma in det någonstans- det löser sig, det får det göra, det måste det.

Nu ska jag i alla fall kolla på andra avenyn sen så ska jag gå och nanna kudden, kanske läsa en liten stund.

Sov så gott, vi hörs imorgon!
Kram


Det får bli en bild på supercoola Twiggy- känd som Twiggy Lawson



Hippieband är så jäkla snyggt, och vårens hetaste trend .


Ursöta klänningar från asos.com

 Ååh idag är jag glad, för solen skiner!! :D Det känns lite som vår faktiskt och då blir jag urglad för jag vill bara ha vår och alldra helst sommar nu, nu, nu! Får hoppas att det kommer på riktigt snart ju, så att man kan börja köpa lite härliga vårkläder och så! :) Affärerna har redan börjat få in en himla massa fina vårkläder, det är ju bara tråkigt att vädret inte tillåter det.. Hmm!

Igår när jag var inne på asos.com så såg jag att dom också hade fått in nytt, verkligen ursöta kläder. Speciellt klänningarna, är riktigt sugen på att beställa därifrån faktiskt. Det är verkligen min stil också, så det är ju bara massa plus! Men jag ska åka in till Lund på fredag, och sen ska jag bygga på naglarna snart också, och då räcker inte pengarna till riktigt som jag skulle vilja.. men kläderna finns ju kvar så det löser sig säkert.   :)
Här är lite bilder på nya härliga klänningar från asos.com

Ha det bra, skriver mer ikväll eller imorgon- puss







Pink shoes



NEW YORK FASHION WEEK

Nu är jag hemma från Arild igen, det ha varit jättemysigt ! Har varit alldeles för lat och bara kollat på film och ätit gott. I övermorgon är det skola igen.. BLÄÄÄ! Jag vill inte!  Buhuhuhu! Men men.. jag måste väl börja tänka lite positivare.
Innan vi åkte hem idag så blev det en sväng om Nova, kjolen jag ville ha fanns inte i min storlek  :( men det blev en annan jättesöt kjol, ett armband och ett par strumpbyxor. Ska vänta lite med att använda kjolen, den är så vårig.



Fashion week är i full gång! Marc Jacobs gör det igen, hans kollektion är en riktig färgklick. Den osar av lustfullt bekymmerslöst 80-tal. Han satsar på starka färger, så som koboltblått, senapsgult, knalligt rosa och grönt. Senapsgult fanns det även mycket av i den svenska modeveckan. Det tog en stor plats! Man blir riktigt glad av Marcs kollektion, och det är en riktigt bra inspirationskälla!  



Modeller för Marc Jacobs kollektion.  




Christian Louboutin

         


Åååh, denna mannen designar ju helt underbara skor! Jag har hört talas om honom innan också, men för några dagar sedan så sökte jag på honom på google. Jag var ju tvungen att kolla vad han var för en filur. Det visade sig att han är heeelt sjukt duktig på att göra skor. Åh, när jag blir rik så ska jag köpa många, många designerskor!! Och sen ska jag ha en riktigt stor och ljus walk in closet..
Njut av bilderna

Ha en underbar kväll !












Top 5 - ett måste i vår!

Nu sitter jag här i soffan med mamma och kollar på halv åtta hos mig. Dagen har varit ganska lugn, jag och mamma var ute och gick lite, sen tog vi med oss thaimat och bakelser med oss hem. Mmm... riktigt gott ! Det har varit en jättemysig dag, jag hoppas att er dag också varit bra.  :)
Helgen kommer bli ganska lugn, på söndag blir det en sväng om Nova, tänkte kolla efter en kjol, jag hittade den på Gina Tricot i Malmö, men då fanns den inte i min storlek i den färgen jag ville ha. Men jag hoppas att jag hittar den på söndag, den är verkligen supersöt! :)

Juste, jag vill bara säga att jag verkligen uppskattar era kommentarer, det värmer verkligen att höra att ni gillar min blogg! Tusen tack, bästa bloggläsare! :)

Kramisen  =)

Här är en topp 5 lista, ett måste i vår :









1 . Fransväska från www.nuknuk.se 
2. Gladiatorsandaler från www.asos.com 
3. Hårband från www.asos.com 
4. Stora örhängen från www.asos.com 
5. Harembyxor från www.ginatricot.com 




 


Yves Saint Laurent

 


Här får ni en bild på en av många väskor designad av Yves Saint Laurent- heeeelt underbar!!

Ett kort inlägg sähär på kvällskvisten. Hoppas att ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag. Träffade Lindah en stund, sen fram mot eftermiddagen åkte jag och mamma till Arild. Så nu ska vi bara ta de lugnt, och lata oss riktigt mycket. Jag skriver mer imorgon- och juste, filmen jag såg igår med Adele och Miräy (Wild Child) var jättebra enligt mig, absolut sevärd!  Det var jättemysigt, tack! <33 Fast jag blev av med min mobil... hehe, me fick som tur var tillbaka den! :)


Puss och god natt :)


Kate Moss för Top Shop!

Hej hej! Är för tillfället på min brors restaurang i Malmö- segt men rätt kul ändå. I eftermiddag blir det bio med bästa Adele och Miräy, det blir Wild Child- ska bli mys! :)
Kate Moss har gjort nya vår/sommar kollektionen 2009 för Top Shop. Jag tycker att den är riktigt snygg, men det är väl en smaksak. En del av plaggen är lite smått skumma, men ändå- det är ju faktsikt mode vi snackar om! :p

Jag skriver senare, här har ni lite bilder från Kate Moss kollektion!

Kramisen <3













Marc Jacobs i Spirit Stores

Hej era sötnötar! Hoppas allt står rätt till i vinterkylan. Här är det jättekallt och det bara snöar hela tiden. Inge kul alls, nee.. Nu vill jag ha vår så hääääär mycket!! Jag längtar tils jag får köpa en ny vårgarderob! :D :D
Idag har jag varit med Bästisjulia, sen hem och kolla runt lite på olika bloggar. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska försöka att få min kära familj att spela "Rappa Kalja" med mig! Haha! :D :D

En sak som är heeelt underbar är att Spirit Stores ska börja sälja en del av Marc Jacobs kläder. En helt underbar nyhet, fick värsta glädjeruset när min bror berättade det! YEEEEY! :D Visst är det fruktansvärt dyrt, men någon gång då och då ska man väl kunna köpa något därifrån. 


KRAM PÅ ER GOINGAR! :)) <3

                                    Ganska coola kläder- eller hur?





Armband från asos och H&M





Jag kollade runt lite på asos.com och gick in på smyckena. Så hittade jag det nedersta armbandet och kom direkt att tänka på mitt armband från H&M. (översta bilden) Jag tycker att dom är väldigt lika även om man kan se skillnaderna ganska så mycket. Men ja.. jag älskar mitt armband från H&M och jag använder det jätteofta!
Det översta armbandet kommer då från H&M och det nedersta från asos.com


Burberry <3


Kärlek vid första ögonkastet <3333

Sportlov och Lars Winnerbäck

Hej!  Jag hoppas att ni mår bra, för det gör jag. Lite uttråkad dock, men herregud- jag är ledig och då ska man väl kunna få vara lite uttråkad också. Det är verkligen suerpskönt att det är sportlov nu en vecka, det behövs. Just nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck- om du lämnade mig nu. Fyyyy vad jag älskar honom!
Hoppas att ni hade en mysig alla hjärtans dag igår. Själv hade vi släktkalas för min bror som fyllde 17 i fredags, då var vi på min brors restaurang. Aja, det vart mysigt och dagen var bra.



Och såhär ser jag då ut idag! :))







Kjol - Monki
Linne - Pimkie (Paris)
Strumpbyxor - Twilfit
Knästrumpor - Lindex
Kofta - Gap (Paris)
Armband - H&M

Alla <3 dag

HEJ! Ville bara önska er bästa bloggläsare en underbar alla hjärtans dag! :)) <33


Mysig shoppingrunda <3

Hej alla glada! :D Inget inlägg på några dagar, förlåt. Måste verkligen bättra mig med det där! :)) Idag har det inte hänt så mycket, skolan sen hem. Skulle kanske gått på bio med Pauline, men så blev det inte, så vi tar det på lovet istället. Träning på kvällen sen hem och bara ta det lugnt. Ska kolla över matten lite, diagnosen väntar imrogon.

Igår tog jag och pappa en sväng på stan. Mysigt värre, och jag hittade riktigt fina kläder. Det blev en kjol, ett linne, ett par jeansleggings och en stickad kortärmad kofta.. ja, sen strumpbyxor också! :p Blev fika på
 Espresso House sen och sen blev det hemfärd. :)
Här kommer lite bilder på godheterna jag köpte!

Nu får ni ha en mysig kväll, puss <3 (:














Kjol - Monki
Linne - Monki
Jeansleggings - MQ
Kofta - MQ
Strumpbyxor - Twilfit

TIPS! Make up Stores ögonskuggor

Hej! Idag är jag riktigt, riktigt trött. Och tyvärr har jag en massa plugg som väntar. Ska gå och nanna kudden tidigt ikväll. Imorgon blir det kanske shopping med papi, eftersom att jag är i stort behov av lite nya kläder! Ska se om jag hittar en present till min käre bror också som fyller 17 nu den 13e februari.
Eftersom att det var länge sen ni fick ett tips av mig så får ni det nu! :)

TIPS! Alla Make up Stores ögonskuggor är superbra! Dom "trillar inte ner" på kinden när man ska ta på dom, och sitter hela  dagen och in på kvällen om man inte skulle hinna bättra på sminket om man ska gå ut eller så. Själv har jag en guldig och en svart, och jag tycker att dom är urbra! Finns i många olika färger, så det finns alltid en som passar dig. Så om du letar ögonskuggor så ska ni satsa på dom tycker jag! :D

Pris: Stor burk: 130 kr
         Liten burk: 130 kr

Finns att köpa på bl.a
Make up Stores egna affärer, det finns en i bl.a Lund.  




En annan sak är att jag har varit med i en tävling där man kunde vinna en parfym (se bild nedan) till alla hjärtans dag. Så jag hoppas att jag vinner, skulle vilja ha den. Sen skadar det ju inte heller att flaskan är så himla söt!! :D
Om du vill vara med och tävla så klicka här  - - www.cosmopolitan.se och självklart håller jag tummar och tår för att jag ska vinna, men om jag inte gör det så hoppas jag att någon av er söta bloggläsare gör det! :)





KRAM <3

Charlotte Høyer

Charlotte Hoyer syns återigen i Cosmopolitan- hon är det nya stjärnskottet som ses i modevärlden för bl.a för Calvin Klein på Fashion week i New York. Hennes karriär har nu tagit fart på allvar då modechefen Lisa Sundström, vars öga för att hitta nya modeller inte går att ta miste på, castade Charlotte för Cosmopolitan. Hon syns på omslaget för COVER och har under modeveckan i Köpenhamn gått varje visning- värd namnet- i augusti.
Hon har blivit känd för sina stora ögon och sin lysande skönhet och går under namnet " The Immaculate Wlak, " på svenska " Den fläckfria gången. "









Lugn lördag och inga modenyheter

Hej! Vaknade för drygt en timme sen, halv två, thihi. Men var så trött att jag höll på att dö, så det var skönt att sova. Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på film och städa lite. Tänkte se klar en film som jag började på igår, men såg adrig klart den.. Ikväll blir ska jag till min brors restaurang och äta där, sen vet jag inte om jag ska dra ut med kompisar, får se.
Igår var jag och shoppade med bästisJulia och hennes farmor, mysigt värre, men var helt slut när vi åkte hem. Hittade nästan ingenting, bara strumpbyxor, supersöta diadem, klämmor och sminkborttagning. Tråkigt. "/ 
Sorry att det inte blir några modenyheter idag, men orkar inte just nu :p  Det kommer ikväll eller imorgon! :)

OCH GLÖM INTE ATT FÖLJ MIN BLOGG PÅ WWW.BLOGLOVIN.COM - DU KOMMER ÄLSKA DEN! :DD

Nu ska jag gå och städa, ha det bäst sötnötar! <3
K R A M <3



     Tycker att denna bilden är skitläcker, vad tycker ni?




Oh vad jag älskar denna, min är sluuut så måste köpa ny!
Jag köpte en annan från det märket, men den var vattenfast
och förstör ögonfransarna tycker jag.  :( 
Så jag vill ha denna nu, för den är urbra!! :D



 

Så får du Chanel-looken till budgetpris!

Heej! :) Förlåt att det inte kommit något inlägg på ett tag, har inte haft tid och ork- men ska bättra mig. Har varit i skolan under dagen och sista lektionen skulle vi gå ett maratonlopp på 42 kilometer, vi var två klasser som gjorde det. Höll på att frysa ihjäl och nu har jag jäääätteont i händerna, tänker aldrig mer göra om det! FYYY!
Jag hoppas att ni mår bra i alla fall! :)
Modenyheterna kallar!

SÅ FÅR DU CHANEL-LOOKEN TILL BUDGETPRIS!













Mönstrade strumpbyxor, skärp, broscher.. och svart och vitt! Vill du ha den nya chanel-looken är det några av sakerna du ska hålla utkik efter. Kom ihåg att färgerna för den nya kollektionen är mycket svart och vitt. Det behöver inte alls vara så dyrt som du kanske tror, till ett normal-pris får du denna grymt snygga stile!

Vit tunika / enkel vit klänning
Basker
Svart midjeskärp / resårskärp
Accesoarer- armband osv.
Mönstrade strumpbyxor
Broscher


Genom att sätta på en liten brosch på baskern får det den att se mycket exclusivare ut- du kan även sätta på en brosch på skärpet. Kom ihåg att baskern nu ska sitta rakt på huvudet och inte på det där "franska konstnärssättet" när man har den på snedd- nej, mitt på! Mönstrade strumpbyxor är också en av grejerna som ska vara med- randiga, rutiga, spets, vad som helst- men ett stilrent mönster.  Dessa sakerna kan ni hitta i helt vanliga affärer som, Gina Tricot, H&M, Lindex osv.


P U S S  ♥


Bilderna från fotograferingen

Hej!  Här är några av blderna som jag och Linn tog i förrgår, lovade ju att det skulle dyka upp! :) 
Supermycket tack Linny <3 Kolla in Linnys blogg. http://www.linntiden.blogg.se

 Kramisen <3


fotograf: http://www.linntiden.blogg.se


fotograf: http://www.linntiden.blogg.se


Snyggaste bilden på länge ju! haha! :D
 forograf: http://www.linntiden.blogg.se

RSS 2.0