090331

Hej på er! :)

Har inte hunnit blogga på ett tag för jag har varit på tränings-läger hela helgen. Först var det dop på lördagen för min kusins barn Julia, Molly. Det var jättefint i kyrkan och några sjöng och spelade paino, sen efter det åkte vi till församlingshemmet och åt sen blev det kaffe och tårta. Var lite stressad för laget hade träningsmatch vi fyra så jag ville hinna tillbaka till det. Men när vi väl var det så visade de sig att det andra laget kommit tidigare så matchen hade då också börjat tidigare än planerat. Jaja, vi vann matchen i alla fall! :D
På kvällen så skulle man ju släcka ner all belysning i en timme så då passade vi på att dra några skräckisar... hehe
På söndagen hade vi den sista verkligen avgörande matchen om vi skulle vinna serien eller inte- och vi tog hem det så segerna är vår! Vi har vunnit hela serien, ooohyes!

Nu ska jag ta och gå och lägga mig tror jag, i alla fall om en stund.
Glöm inte att vara med i tävlingen som avslutas på fredag..

Kärlek ♥

tjuhu, tävlingen drar igång!!




Superbra nyhet här ! Nu har jag sakerna till tävlingen hemma, så nu drar den igång!! :D Ni tävlar om en sjuuukt snygg väska från H&M och ett supersött nagelkit från H&M. För att vara med och tävla behöver ni bara lämna en kommentar i detta inlägget varför ni tycker att ni ska vinna, skriv med din mail-adress också, så meilar jag vinnaren. Det är en person som vinner detta, ni behöver inte ha blogg för att vara med i tävlingen och tävlingen avslutas fredagen 2/4, om en vecka alltså. Kom igen nu och var med och tävla!! :DDD






Elise-klänningarna!!

Hej på er! :)
Solen lyser för fullt och vädret skirker vår! Jag är glaaaad ;D Förutom att jag är hemma idag och är lite smått sjuk, hade så jävla ont i magen inatt så jag visste inte vad jag skulle göra. Hade fullkomlig panik, så imorse vart jag supertrött och jag hade fortfarande lite ont i magen. Så jag är hemma och vilar idag, och jag saknar flicksen så häääääääääääääääär mycket! Men jag får träffa dom imorgon- yes yes yes!

För att jag skulle må lite bättre gick jag in på lite hemsidor och kollade kläder. Gick in på Top shop och har hittat världens mest underbara baddräkt, jag bara måste ha den! Men, och det är ett stort men- jag tror inte att man kan beställa från den hemsidan till Sverige, för det står typ- We ship to....... så var där då flaggor till de länderna och Sverige är inte med. Vad gör man? Jag har inte sett den baddräkten i någon affär heller. Ilansdproblem!!

Jag hoppas ett er dag varit bra och med lika härligt väder som det är här.
Vet ni? Jag har världens bästa nyhet- i Malmö så har det öppnat ett nytt köpcenter som heter Entre. Och där är en affär, en jätteliten affär som säjer Elise klänningar. Ni vet dom där snygga Blondinbella brukar ha, dom är helt underbara! Tänkte köpa någon sen, dom är verkligen supersöta! :)





Det stavas kärlek!!


Vet inte vad detta inlägget ska heta..

Hellu på er!
Snaaart ska jag beställa hem sakerna till tävlingen, i veckan. Vill berätta för er vad det är .. men nedå, det tänker jag inte alls det göra. Ni får vänta och se, men jag lovar att jag berättar allt så fort jag har fått hem sakerna! Ni borde gilla det, jag kan ju i alla fall säga att ni kommer bli superfräsha! :)

Jaha, hänt annars idag? Har ni haft en bra dag? Min dag har bestått av skola, flicksen och träning. Kan avslöja en liten hemlis för er, jag kanske ska sluta på handbollen, trivs inte sådär jättebra. Tjejerna är verkligen bäst och supersnälla, men ja.. vet inte riktigt vad jag vill längre. Har tänkt ganska länge på att börja dansa igen, dansade när jag var yngre och det var så jäkla kul! Håller på att kolla upp lite ställen och vad det finns för dans. Det löser sig säkert, får se hur det blir. 

Dagen har varit rätt tråkig, tänkte plugga efter skolan, men det hinner man ju inte- för vi tränar en timme efter att skolan slutat. Orkar aldrig plugga på måndagar heller, känns som en sån där dag som man bara ska ta det lugnt på. 
Nästa vecka ska jag nog gå på bio med mamma och Adele, vi ska se "En shopaholics bekännelser"- den ska ju tydligen vara bäst. Och eftersom att jag känner igen mig själv lite i henne så blir det ju bara ännu roligare! :D haha.

Peace    



Tävlingsdags


Hoppas att er dag har vart bra, min dag har tillbringats hemma. Är helt trött efter igår-kväll. Kom hem vid typ kvart i två kanske och gick väl och la mig lite över två. Mina fötter gjorde så jäkla ont.. efter allt stämplande hit och dit och skorna vart kanske inte de bästa att dansa i..  :D haha, men snygga är dom i alla fall!
Jag ska snart dra igång en tävling, jag ska bara beställa hem sakerna först. Jag berättar mer om det senare när jag har sakerna hemma och så, vad det är ni tävlar om får ni reda på då också. Nu ska jag ta och umgås lite med bror och hans flickvän som precis kom hem. 
Ha det fint, puss ♥ 

Party med flicksen <3

SNART SKA JAG UT OCH FESTA MED GIRLSEN! :DD SKA BLIR RIKTIGT KUUUUUUL! WIHOOO!

Ni får ha en fin kväll- puss ♥

Såhär ser jag ut ikväll, förresten så färgade och klippte Emelie lugg på mig idag. Blen jäävligt nöjd, men det är finare i verkligheten- thihi ;)
Vad tycker ni- Flip eller flop? 

Tröja- Emelies
Armband- Emelies
Skor- Emelies
Kjol- H&M
Hudfärgade strumpbyxor- Konsum (haha)






Christian Louboutin



Shoe by Christian Louboutin ♥ *avgudar*

Hejsan alla glada!
Här var det elva grader vår idag, hääärligt! Måste köpa ett par snygga solbrillor, tänkte kolla om jag kunde hitta ett par från Ray-Ban. Fast dom är rätt dyra, men äsch- jag vill ha ett par i alla fall. Hur har er dag varit? Jag vaknade vid sex men gick inte upp förräns halv sju, gjorde mig iordning och pluggade lite innan jag gick till skolan. Visade sig att jag hade pluggat alldeles i onödan till biologin, för vi hade ingen läxa i det.. åårh, läste ju sidorna typ 25000 gånger rent i onödan- typiskt mig. *asgarv!!*
Fick tillbaka omprovet som vi hade i matte- alla rätt så jag gick på moln hela dagen, haha! Franska-prov imorgon, hoppas att det går bbbbbbrrrraaa! Ni får vara gulliga och hålla tummarna.   :D

Nu ska jag plugga lite till sen ska jag göra mig iordning för att bara gå och lägga mig.
Ha det bra, vi hörs- sleep tight ♥

Shoppingtips

Hoppas att er dag har varit bra. Min dag var bra enda tills det att jag kom hem, fick ett såntdär infall när man blir jättekissig, så jag skulle springa till tolatten. Men.. så jävla klumpig som jag är så trillade jag rikitgt hårt och slog i hela min högra sida, så jag kan nästan inte gå nu, för det krampar i mitt ben hela tiden. Buhuhuhu! Det gör skitont !!
Aja, jag får trösta mig med att det är fint väder ute, fast det blåser sjukt mycket. Men våren är i alla fall på väg.   :)
Jaha, vad händer annars då? Jag ska plugga satan för jag har en himla massa läxor, så är jättestressad.. buu! Nej usch, fy vad jag klagar! Måste tänka positivt, läxorna kommer jag att klara superbra och att jag har ont i benet.. jodå, det kommer att gå över.. 

Ha en fin tisdag, kärlek ♥



Tänkte ge er ett shoppingtips- kanske lite mer till sommaren, men det kan ju vara bra att veta. 

   
Jag köpte dessa flip flopsen i brunt då, förra sommarn, jag älskade dom! Dom är riktigt sköna och man slipper hela den där processen med skoskav mellan tårna, man behöver inte gå in dom för man får ändå inte skoskav av dom. Det enda som jag tyckte var rätt dåligt med dom var att "halmen" (om ni fattar vad jag menar, det är ju inte halm, men typ.. hehe) gick sönder rätt lätt, kanske berodde det på att jag använde mina ästan varje dag eller så var det bara dålig kavlitet på dom. Men jag tycker ändå det är värt att köpa dom, för dom är supersköna och snygga.

Dom finns på H&M och kostar 49.50 :-
Finns i färgerna: Naturvita, mörkbruna, mörkcerise, svarta, turkosa och korall.
                             


Sleep tight




Sko från Dior.  Kärlek ♥

Nu ska jag stänga av datorn och gå duscha, sen ska jag nanna kudden.
Vi hörs i veckan, imorgon är schemat fullt så jag hinner inte skriva då. Sleep tight ♥


Stövlar från Burberry


Stövlar från Burberry <3 well.. man hade inte sagt nej



Sitter här med bästisJulia och flummar sönder och kärar ner mig ännu mer i Tom Kaulitz.. Mer än vad jag redan är!! Det finns ingen männsika som jag älskar så mycket som honom- ja, det är inte lönt att ens försöka förklara för er hur underbar han är, jag kan inte. ♥♥♥
Ehm.. kollar på melodifestivalen och ja- har inte så mycket att säga om det. Vi ska snart kolla på Strandvaskaren, en rysare som i alla fall jag sett antal gånger. Sjukt bra, och ja, givetvis grymt läskig! :oo
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, inte så mycket antagligen. Baka en kaka, haha ;D

Ha en härlig kväll, för det ska i alla fall vi ha!
Jaup, bara för att jag eller ja, vi älskar Tom Kaulitz så jäääävla mycket så måste vi bjuda på en bild, och förlåt till alla er som inte tycker om TH- men vi kan inte hjälpa det, vi ÄLSKAR dom. Hata oss inte? ! :O


JAG ÄLSKAR DIG ♥

Godmorgon cutiepies !

Godmorgon säger i alla fall jag. Fast jag vaknade vid halv elva i och för sig, men för er som precis vaknade så blir det ett godmorgon. Här doftar det vår och vädret är underbart. I onsdagskväll så började det snöa jättemycket, på torsdagen så var det nästan inge kvar (YEEEEES!!) och idag är det vår !
Vid ett ska jag spela match mot Karlshamn. Det här kommer vi att vinna! Ikväll ska jag kanske träffa flicksen och ha riktigt kul, får det är jag så sjukt sugen på. Det blev aldrig någon filmkväll igår förresten, för Lindahs (som skulle ha filmkvällen dårå) mamma hade blivit opererad dagen inann och kom hem igår, så det blev inge. Men vi ska fira henne en annan dag i alla fall. Jag hoppas att operationen gick bra, gumman!

Nu ska jag göra mig iordning till matchen och så, ha en fin dag. Jag skriver ikväll ♥




Pant, Linny och Mcflurry <3

Idag vaknade jag vid halv sju, kunde verkligen inte gå upp ur sängen- var så jävla trött !! Till slut tvingade jag mig upp i alla fall och gick ner för att sminka mig och platta håret. Sen upp och prova kläder, tog ett tag för jag hade lite smått beslutångest för vad jag skulle ha på mig, men det blev midjekjol och linne.
Eftersom att Lindah fyller fjortis idag så sjöng vi för henne i matsalen, och jag vet hur mycket hon hatar det- verkligen! Men vi kunde inte motstå, så där satt hon med huvuet i händerna och skämdes och ville att vi skulle dö lite grann.. hehe, vi älskar dig också syster ! ♥
Efter skolan som slutade vid halv två, blev det Lund med Linnypie. Vi fick panta typ hundra påsar bara för att jag behövde påfyllning i pånboken. Men hittade typ ingenting i stan, det blev i alla fall en kofta från Gina Tricot. Jättefin och sjukt mjuk, är lite sådär kär i den.  Haha, när vi var på Macke Donkan och åt Mcflurry med smarties så kom vi fram till att det är vårt liv- verkligen, jag är så häääääääääääär seriös.
Aja, det var supermysigt i alla fall, måste göras om! :)

Hur har er dag varit, hoppas att den varit lika bra som min? Ikväll ska jag bara ta det lugnt.
Ha en fin kväll! ♥


HAHAHA- skrattar så mycket så att jag kissar på mig varje gång jag ser denna
bilden. Linn med all pant, själv tog jag två påsar- snällt va? (A)


Såhär god såg min Mcflurry ut med smarties. Ehm, måste säga att den smakade
godare än den ser ut på bilden- hehe.  :p


Och såhär gott tyckte Linn att det var, hon åt till och med upp min, den sötnöten!

Svar från 'Frågestunden !!'

Gjort bloggen själv? Till viss del, men design och så har Emelie hjälpt mig med. Vilka bloggar läser du? Ehm.. lite olika, men mest Kenzas och Blondinbellas, och ibland Faaanys. Är du nöjd med ditt utseende? Ibland..
Drömyrke? Chefsredaktör på min egen tidning, ha en liten chokladaffär. Har du haft en bra dag? Jadå, förutom att vi skulle disikera på NO:n. Usssch! Skulle du kunna tänka dig att gör reklam för en blogg? Om jag känner personen så kan jag, men om det är någon jag inte har träffat eller känner, så nej. Favoritblogg? Kenzas, blondinbellas och Faaanys. Vilka tre ord skulle du beskriva dig själv med? Glad, sprattlig och glädjespridare. Hur vill du att din framtid ska se ut? Jag ska bli rik, ha en familj med man och tre eller fyra barn och bo i ett stort hus i Skåne och ha en lägenhet i Paris.
Gjort idag då? Först skolan- disikering!! :o Ikväll blir det träning!! ♥ Bästa årstiden? Vaaarm vår, sommar!
Favoritmärke? Shiet... det är ju en kuggfråga. Men Jimmy Choo eller Filippa K om jag ska handla kläder.
Godis eller frukt? Haha, godis! Favoritmusik? Oh, allt möjligt. Allt från Lars Winnerbäck till Bullet for my Valentine. Favoritmat? Tacos, tror jag. Eller pappas pizza. Muums! Favoritaffär? Spirit Stores, topshop, vila, MQ och Monki.
Vilket är det bästa klädesplagget du har för tillfället? Alla mina klänningar! Favoritfilm? Min bäste väns bröllop och dirty dancing och sjukt många fler. Vet du något om hur man känar pengar på sin blogg? Ja, men kan inte förklara det här, det tar för lång tid. För mer information gå in på- www.bloglovin.com Hur gammal är du? 13, 14 i maj.
Favvogodis? Surt, laktris och choklad.. Vem är du? Ååh.. jag är en tjej med höga krav på mig själv. Glädjespridare, älskar handboll plus laget! ♥ Varför har du den där bakgrunden? För att jag gillar den såklart. :) Favoritfärg? För tillsället rött och rosa tror jag, men jag älskar ljusa och glada färger! :DD Hur många unika besökare per dag? Runt 100-200. Vad är det bästa med att blogga? Att man får sån positiv respons och att man kan skriva om saker som man själv tycker är kul, och som andra kan ta del av. Vad är ditt bästa minne? Resan 08, till Paris med bil !! Vad vill du jobba med? Chefsredaktör och chokladaffär. Vilken är din favoritlåt- som du aldrig kan sluta lyssna på? No women no cry, med Bob Marley och Om du lämnade mig nu, med Lars Winnerbäck. Varför började du blogga? För att jag skulle kunna dela med mig av min vardag och av det jag tycker är alldra roligast- mode!! Allt väl? Absolut, har inge jag kan klaga på! :)  

Frågestund !!




Japp, jag ska ha frågestund. Så kom igen nu och fråga precis vad ni vill, jag svarar på allt så länge jag känner mig bekväm med en fråga- är det bara något dumt ni undrar så kan ni hålla det för er själva!
Men kom igen alla glada, börja fråga.. NU!

Röda naglar

Måste bara berätta lite om igårkväll. Vid typ niotiden skickade Linny ett sms till mig och frågade om jag ville komma hem till henne och kolla på film med henne och Lindah. Det ville jag ju såklart så vi träffades på Hydro vid halv tio ungefär och handlade massa godis, sen stack vi hem till Linny och kollade på Heartbreak Hotel- sjukt rolig, men vi såg inte klart den för den hackade.. Så vi började prata om spöken och sånt- och som den mes jag faktiskt är när det gäller sånt så började tårarna rinna när jag berättade en sak för dom. Vet inte varför jag blev så rädd, har aldrig blivit det annars.. hm ?
Aja, åkte hem vid tolv och gick och la mig bums. Tack för en underbar kväll, flicks. Älskar er <3

Vi hörs, kram ♥




Förresten så har jag gått och kärat ner mig totalt i röda naglar, mina ska bara
växa ut och bli lite finare. För nu är dom ju inte i världens bästa skick- måste
sluta bita.. hehe :p Men röda naglar har jag i alla fall !


Forever21.com = plus size

Hej cuties!
Idag är det helt underbart väder, sol och fåglarna kvittrar. Det är lite kyligt men ändå jätteskönt ! Jag ska snart träna, vid fyra och sen så ska jag bara hem och duscha, sugen på att träffa lite kompisar så får väl ringa upp några och höra vad som händer ikväll? Jag är ledig idag och imrogon, studiedag- riktigt skönt. Ska bara ta det lugnt och plugga en del till ett franskaprov som ska göras om typ två veckor.

Imorgon kanske det blir Lund med flicksen, ska se om jag kan hitta en present till en kompis som fyller år på fredag. Då blir det filmkväll hos henne- mys! Det kommer bilder, det kan jag försäkra er om. Så får ni se vad vi håller på med när alla är tillsammans och allt blir lite för mycket.. ja, skrik och trams ? Vi kallar det FLUM !! :DDD Haha !

Min dator funkar fortfarande inte.. Pappa skulle lämna in den igår men dom på Media Markt sa att de inte kunde lova att saker och ting blev sparade, och då vågar jag inte chansa, har massor med saker som jag verkligen inte vill bli av med. Så vi får se hur vi gör, lagad måste den ju bli- förr eller senare..  :((  






Den första maj 2009 släpps en kollektion på forever21.com till er som har plus size. Storlekarna är från 42 och uppåt, kollektionen heter Faith 21, och där kan ni hitta klänningar, kjolar, toppar, leggings och jeans. Priserna är mellan 35 ch 315 kronor.

Förövrigt så har forever21.com ursnygga kläder, så kika in där och se om ni hittar något snyggt. Enligt mig så är klänningarna där vrålsnygga ! :DD

En härlig nyhet ! :)


Nu måste jag göra mig iordning till tränigen, vi hörs!
Ha en fin dag- puss . ♥

Sugen på spets?


yes yes yes- för jag ääälskar spets ! :DD


vera wang

Hej sweeties ! ♥

Förlåt att jag inte har skrivit något inlägg, men har haft jättemycket att göra plus att jag inte kan starta min dator. Den började pipa, sen stängdes den av och nu kan jag inte starta den heller. BUHUHUHU! :'( Måste fixa den för jag kan inte leva utan min dator.. seriöst.  :D

Hoppas att ni har haft en bra torsdag. Min har vart jättebra, skola dårå sen hem och träna vid halv fem. Gick jättebra och det var skitkul! Vi ska snart ha träningsläger och jag längtar som en tok, ska bli så hääääääääääääääääääääääär kul !!

Igår så hade vi något konstigt i skolan- Idea Futura heter det. Man skulle göra en uppfinning som förbättrade världen, ja.. ni hör ju själva. Jag har vart med om roligare saker- detta är ett projekt som vi har jobbat med jättelänge, så igår var det liksom "den stora dagen" om man säger så. Man skulle presentera idén för jurys och så, alla gillade vår idé och tyckte om vårt namn. Det var ett mobilskal i återvinningsbart plast och den hette Ecophone.
Aja, efter det så shoppade jag och Julia (slutade typ vid ett). Hittade rätt mycket- en jacka från topshop, en.. ja, typ "väst" från topshop, en tröja från Vero Moda, over-knees från H&M och sminkborttagningservetter. Shit, långt ord! :oo  :D
Det vart supermysigt i alla fall, tack bästis <3

Nu ska jag plugga franska för vi ska ha prov om typ två veckor. Det kanske inte blir något inlägg på ett tag eftersom att min dator inte fungerar, men ni får ha det underbart så länge!

Ha det bäst - K r a m e n ♥



♥ UUURSÖT KLÄNNING, KOFTA OCH VÄSKA FRÅN VERA WANG! ♥

Våren är här och jag vill ha en pälsjacka !!

Hej på er !
1a MARS och våren är på väg.. ÄNTLIGEN! :)
Idag mår jag mycket bättre så nu är jag redo för skolan. Har saknat mina underbara vänner, man blir ju helt deprimerad av att ligga hemma såhär. Usch och fy och bläää, det tycker vi inte om! Men det som fick mig att må bättre också är att våren verkar vara på väg. Fåglarna har börjat sjunga och en del av våra vinterjäck har kommit upp nu. Jag får en helt underbar känsla i kroppen, nu vill jag bara ha vår, vår, sommar. :D  Eftersom att det är 1a mars idag så kan man ju börja handla vårkläder. Min brors flickvän Emelie och jag satt och pratade om när man kunde börja göra det, hon tänkte göra det i mars så varför inte? Ååh, vädret har vart jättehärligt idag ! :D
Nu måste jag plugga, vi hörs ! ♥


HALLÅ?!  Nu.. nu är det faktiskt såhär va, att jag vill ha en midjekort pälsjacka (fusk). Men- och det är ett stort men.. jag vet inte vart man kan hitta en? Om ni vet så snälla tell me, jag ville verkligen ha en, så sjukt snyggt tycker jag att det är. Lämna en kommentar om ni vet vart man kan hitta en :)
Tack!


RSS 2.0