my new bag

Heeeej finisar!
Hoppas att ni har haft en bra dag- vad har ni hittat på? =)
Jag följde med mamma till hennes jobb, hon skulle bara fixa lite saker tills på måndag då hon börjar jobba igen. Efter det stack vi in till bror på restaurangen och sen en tur om Lund. Mamma skulle inhandla lite nytt smink och jag en väska som jag suktat efter såhääääääär länge- och nu är den finally min! Den var slut i en massa färger och marinblå som jag ville ha (trodde vi), men så fanns där en kvar som mamma hittade, den hängde på fel ställe... puh! Jag fick den i rätt färg och allt- grymt!
Jaha, ikväll har jag inte den blekaste aning om vad som händer. Tror att jag ska ta och slå en pling till Sofi och höra om vi ska ses en stund.

I nästa inlägg dyker det upp bilder från Götet, ska ladda över dom imorgon- har inte orkat göra det än hihihii.. Men det kommer snart, kul kul !

Önskar er en fin fredag
kärlek ♥


Denna lilla sak kan man väckla ut så att den blir......


...såhääääär stor- coolt va ? =DD
I just love it ♥
Väskan är från Li Ljung- 850 :- samma storlek kan också kosta 990 :-
fråga mig inte varför den kostar olika i samma storlek.. jag fattade aldrig
riktigt när tjejen som jobbade där förklarade =o

09:36

Godmorgon!
Jag är halvt död nu.. klockan är 09:36 och jag är galet trött. Isabelle kommer hit vid elva så jag måste upp och fixa lite saker innan hon kommer. Ska bli sjukt kul att träffa henne, det var ett tag sen nu. Hon har vart ute och rest jättemycket och sådär, så det har liksom inte blivit tid över till att träffas- men idag fick vi till det ! Gud vad kul ! Hon ska även hjälpa mig med bloggen, så nu kommer den att bli normal igen, tack och lov.

Ska gå och beställa tid till att bygga på naglarna idag. Fast jag hoppas att hon har en tid redan idag för i så fall tar jag den. Hoppas hoppas hoppas! Måste få naglarna fixade innan skolan i alla fall- mina är så himla korta..

Nu måste jag fixa mig och mitt rum.
Ha en fin dag- kram ♥


Jag tror att jag ska sätta in den här som ny header.. men är ändå lite
tveksam eftersom att många tycker om den jag har.. hihiihi
Men jag får se.. :p

en dag på stan = shopping

Nu blev det väldigt sen uppdatering- men det får ni leva med! Här i Götet så är det riktigt nice, vädret leker lite ibland men annars har det vart fint nästan hela tiden. Idag har vi vart ute på stan hela dagen så jag har inte haft någon alls möjlighet till en dator.. tyvärr. Men vi åker hem imorgon så i dagarna ska ni få se bilder här ifrån. Promise!
Idag var vi som sagt på stan och det blev ju självklart lite shopping- fast att jag hade lovat mig själv att inte köpa något här utan spara pengarna istället. Men hur gick det, när lilla jag gick förbi en massa affärer? Käpp rätt åt helvete på ren svenska! Det blelv två par leggings, en tunika, hårtoffsar och en borste.. fick lite skuldkänslor ska jag erkänna men när jag bytte om till de nya kläderna och slängde upp håret i en knut med inbakad fläta i luggen så måste jag säga att jag kände mig ganska nöjd ändå. Man ångrar aldrig ett köp, man ångrar bara ett köp man ej gjort ! Det ordspråket tänker i alla fall jag rätta mig efter hädan efter- hahahahaha

Jag hoppas att ni haft en bra dag, vad har ni gjort? =)
Nu ska jag göra något, typ äta candy..
Ha det bäst- vi hörs ♥




si sådär bra bilder, men den är verkligen supersöt- i love it !
Om man tar mitt skärp som jag köpte från Boomerang här om dagen och
sätter om midjan så blir det riktigt riktigt snyggt.. me like.

göteborg

Har glömt att berätta för er att vi skulle till Göteborg måndag till onsdag. Men nu är vi är här på hotellet och det är riktigt skönt! Ikväll äter vi här i stan på någon härlig restaurang- mysigt värre! Det ska bli riktigt kul att vara här dessa två (tre) dagarna, har liksom aldrig sett Göteborg utom Liseberg dårå.. hehe..

Och juste, jag vet inte vad som har hänt- men jag kan inte svara på kommentarer (?!?!) vilket är sjukt jobbigt. Jag provade på min brors dator och det funkade inte där heller- så jag antar att det har med blogg.se att göra och inte min dator. Det går att svara på en del ibland men sen funkar det inte efter typ två bloggar.. hm- det är jättekonstigt..
Har ni också det så?
Hoppas att det löser sig s.n.a.r.t  isåfall- jag vill ju kunna snacka med er bästa läsare! Kan man inte typ skicka ett mail till någon som har hand om blogg.se ?
om ni vet något om det här, eller om jag kan lösa det på något sätt så kan ni väl säga till mig- jag bli nämligen tokig på det det här... =ooo
Ni får i alla fall inte tro att jag struntar i att svara er- för det skulle jag aldrig göra!

men nu ska vi strax ut och käka. vi hörs pussgurkor! ♥

look of today (night?)






shopping med familjen

Heeeej goingar!
Idag har det vart en lång men kul dag. Imorse var det i och för sig inte kul alls då jag vaknade upp med panikont i magen, visste inte vad jag skulle göra. Sov ju hos Julia, så kvart i sex så väckte jag henne och sen låg vi och snackade i typ fyra timmar för att jag skulle tänka på annat än magonten.. Det var riktigt jobbigt, fyfan. Men ja, sen när jag kom hem- runt tolv så fixade jag mig och så, sen stack hela familjen (utom äldsta bror.. =( ) in och shoppade. Hittade massa superfina saker och jag är riktigt nöjd! Nu behöver jag inte fylla på garderoben än på ett tag förmodar jag.. men är det inte konstigt ändå- jag har en fuuuullproppad garderob men ändå aldrig något att ha på mig tycker jag ?!?!? Har ni också det så eller är det bara jag? =o
Hahahhaa, men nu har jag riktigt nice kläder så jag är happyface !! 

Och juste, imorgon blir det ingen uppdatering, ska iväg och träffa släkten
och har därför inte någon tillgång till en dator.
Ha en fin kväll ♥

Här är mina härliga fynd:
Kofta- Boomerang (den är marinblå i verkligheten, inte svart som den ser ut att vara på bilden)
Linne oversize- tjallamalla
Piké- Fred Perry, tweed
Skärp- Boomerang
Skor- båda från vagabond














bilder på koftan

hej hej hallå !
hoppas att ni mår bra, cutiepie's?
har fått önskemål om att lägga ut en bild när jag har min nya kofta
från gina på mig- och självklart kan jag det! Har också fått frågan om den
är skön, och det är den verkligen- jag älskar den.
Sticker till bästisjulia ikväll och sover där, och imrogon blir det shopping
med mamma och bror. Mysigt ! =)

Ha en fin kväll- lots of love ♥




Hoppas att bilderna duger, hojta till om ni vill ha äääännu tydligare bilder.

13:16

Det får bli ett sent godmorogon från min sida, vaknade för en liten stund sedan. Det är helt sjuk vad man vänder på dygnet på sommaren. Jag gick och la mig typ halv tre inatt och vaknade typ nu- jaha, så har halva dagen gått, grrrreat! Aja, man får väl passa på, snart börjar skolan..... k u u u l ..  heheheheeh- sen är det ju bara toppen kanon superbra att vi har fått det dåligaste schemat någonsin, måndag tisdag och onsdag slutar vi halv fyra, matte två gånger på måndagen och no alla dgar utom tisdagen. Fuck it !!
Nu ska jag gå och äta frukost.
Ha en fin dag- pusss*

underbara låt - mammas gata
sitter och njuter av denna braiga låten
såhär på "morgonkvisten"
ni måste l y s s n a på den!

Shopping.. lovisa blev lugn igen

Heeej !
Här öser regnet ner och det har åskade och blixtrade innan.. trist- jag menar, var tog det fina vädret vägen?!?!? Nej, det blir en feeeet tumme ner för dåligt väder. Trots vädret så har jag haft en jättemysig dag med älskade Linn. Blev shopping och massa snack. Tack för dagen, hjärtat- du betyder otroligt mycket !
Bestämde att jag ska följa med Linn och sitta barnvakt på lördag, mysigt kan jag tycka. Och nästa vecka kanske jag förljer med till deras sommarstuga. Ska bli så jäkla kul om det blir av !!

Har ni haft en fin dag då, vad har ni gjort älsklingar? =)
Ha en fortsatt trevlig kväll- kärlek ♥



LOOK OF TODAY..








armen på koftan, så att ni skulle se lite mer detaljerat hur den ser ut !
baslinnen- H&M
hårnålar- H&M
armband- DiDDi, brothers and sisters
kofta- gina tricot


skitblogg !

ursäkta att min blogg ser ut såhär.. skulle fixa något och självklart blev allt fucked up ( ! ! ! )  vivi ska kolla om hon kan fixa skiten (tack, vännen ♥), annars får jag u t b r o t t  .. men nu vet ni i alla fall varför det ser ut såhär.
hej och välkommen skitblogg !

RUBRIK

Sitter vid köksbordet hos mormor och morfar nu och har precis vart ute på någon "vattenfestival". Det är inte direkt vad det låter som, alltså en festival med massa vatten, jag har inte en aning om varför den heter så... Kanske för att den ligger  i en hamn ? ;)   Ska äta om en liten stund sen ska vi ner där igen och kolla på en massa artister. thumbs up !

Imrogon åker jag hem igen så då blir det lite bättre med inlägg osv, det är inte klokt vad segt internet är här.. ska se om jag kan ladda upp bilder, det krånglade nämligen igår..

Ha en fin kväll, bästa läsare!
pussss ♥


HÄR SKULLE VART EN BILD, MEN DET
GICK SJÄLVKLART INTE ATT LADDA UPP!!


Luella

Just nu sitter jag i bilen påväg till Småland, till min mormor och morfar. Fruktansvärt drygt plus att jag är åksjuk.. kan bero på att jag suttit med datorn ett bra tag nu.. duktigt lovisa! Men jag måste ju hålla er uppdaterade om vad som händer så lite åksjuka ska jag väl klara av. Vi är framme om en timme kanske lite mer så det är ju inte så farligt.
Jaha, hur mår ni, cutiepie's? Jag hoppas att allting är på topp hos er i alla fall.
Åååårh, sitter med hörlurarna i högsta hugg och lyssnar på musik, så började precis Jason Mraz 's I'm yours spelas.. Den är så mycket sommar och härliga minnen för mig så det inte är klokt. Looooovely !

Neeeeeej, nu laddas min dator snart ut, måste sluta.
Men ha en fin dag, vi hörs !



underbar topp från Luella.. så jäääkla cool tycker jag, funderar faktiskt
på om jag ska ta och klicka hem den.. galet snygg ! =o


S.marknad och packning..

heeej mina fina läsare!
Sovit gott? Det har jag i alla fall, förutom att det var galet varmt på mitt rum fast än att vi hade vidöppna fönster.. puh!
Idag blir det S.marknad med Sofi, Carola, Julia och Lindah. Ska bli massa kul tycker jag, men det blir i eftermiddag. Innan dess ska jag ta och packa allting tills imorgon då vi åker upp till Småland och blir där över helgen. Ska fira min morfar som fyller år. Mysigt !
Vad behövs när man ska iväg över en helg?
Ååårh, jag hatar att packa.. tänk så glömmer jag något?

Ha en fin dag, pussen*




Detta är det enda som jag med säkerhet vet att jag ska ha med mig i klädväg,
skor och  typ accessoarer..

Mina klackar från Scorett är ett måste
platt och volymtång såklart
s m i n k e t
och sen skojrtan från Ralph Lauren     

Åhus

Var på Åhus idag med Carro, sinnessjukt mycket snygga killar. Kom hem rätt sent så har inte kunnat uppdatera förräns nu, jag lovar att jag ska bättra mig efter imorgon- då jag förmodligen kommer komma hem rätt sent eftersom att vi ska till Åhus då också, så vet inte om jag uppdaterar då. Men det blir snart bättre. Man har ju alltid massa med saker att göra nu på sommarn, så bloggen blir liksom lite i andra hand.. dumma mig !

Jag hoppas att ni har haft en fin dag med lika mycket solbränna som jag fått ?
Tell me, vad har ni hittat på? =)

Ha en fin dag, så hörs vi snart igen.
Pusss ♥


Lily Lolo

Det blev sen uppdatering idag, jag vet- men jag vaknade inte förräns halv två typ, sen tog det ett tag och vakna och äta och ja ni vet, så det fick bli såhär idag. Men nu sitter jag här och var precis inne och kollade på Blondinbellas blogg, i ett av hennes senaste inlägg så skrev hon om skminkmärket Lily Lolo. Det skulle tydligen vara bra mot problem-hy, och min hy är otroligt känslig när jag har för mycket smink eller fel sminkprodukter. Det här skulle tydligen vara jättebra både mot hyn och att det höll hela dagen och kvällen- så man kanske ska ta och prova det ? Jag lägger gärna ner pengar på smink om jag tror att det ska vara bra och verkligen funka. Blev faktiskt sugen på att klicka hem lite från hemsidan.
Har någon av er provat det- bomba om vad ni tyckte/tycker då!!

Ha en fin dag så hörs vi ♥






nicke&nilla- krokodilen Kaj

Hahahahahah- det finns ingen som har så bra musiksmak som jag. Just nu sitter jag och plågar Carola med låtar från Nicke och Nilla om ni kommer ihåg det programmet? Hahaha, nu spelas en låt om min bästavän Kaj.
åååh, herregud- ibland får jag värsta rycken och blir fyra år igen.. pinsamt men sant  !

Nu ska jag och Carola ut och träffa Linn.
Ni får ha en fin kväll, pusss*
förresten så har jag blivit fjorton år igen, för nu sitter
jag och lyssnar på älskade Tokio Hotel..
♥ ♥ ♥


kvällens klädsel
tröja- gina tricot
jeansleggings- gina tricot
skärp- brothers and sisters
armband- L.A.
vad tycks? =)


dagens- vill- ha

Godmorgon sötnosar!
Det får bli ett godmorgon från mig eftersom att jag vaknade för en liten stund sedan. Hur mår ni, allting bra?
Idag åker mina föräldrar till Arild på fest, så jag och Carola åker in till bror och hans sambo och sover hos dom. Mysigt !
Kul med repsonsen på skorna i inlägget under förresten, fick blandade meningar- de flesta tyckte om dom, fast dyra. Och ja, det kan jag hålla med om, ganska dyra.. men jag hade lätt köpt dom det första jag gjort om jag vunnit på lotto eller något, haha.. man kan ju i alla fall hoppas. 
Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck för tillfället, så börjde Om du lämnade mig nu spelas, guuud vad den är fin. Jag älskar verkligen den, riktigt fin text.  

Nej, nu ska jag gå och göra mig iordning sen ska jag göra pannkakor till frukost !
Ha en fin dag- pussss*


D A G E N S- V I L L- H A


väska- luella ♥
sko- scorett ♥
klänning- gina tricot ♥

L.A.M.B.

Jag har fått en ny kärlek, kanske hittat mitt livs. Åååååårh, om jag skriver L.A.M.B. vad skriver ni då? Ja, precis- skor.
Min nya kärlek är ett par rosa skor från lamb. Dom är gaaaalet fina, love at first sight..
Skulle bara visa er dessa skor i världsklass, speciella men fina.
Dom kostar nästan 5000... he he

NU: Göra mig iordning och frukost
SEN: Max med Carola.






jättekonstigt inlägg

tja bloggen! =DD

nu ska jag strax in till Malmö.... igen.. hehehehe. men vi hörs förmodligen ikväll, jag lovar ingenting eftersom att det alltid blir så att jag brukar stanna kvar där- tror inte det blir så idag, men ja- fall i fall.
men ni får ha en uuuunderbar dag så hörs vi senare.
juuuuuuste, carola är bäst förresten, för er som inte visste det!
pussss*  ♥

bilder från brors 25-års fest

Snart kommer Carola hit igen. Har precis städat på rummet, och ska själv göra mig iordning om en liten stund.
Vi sticker förmodligen och badar sen, det är ju så fint väder ute. Eller så drar vi kanske in till Lund, jag vet inte. Känner mig helt shoppingberoende för tillfället, vill bara in och shoppa hela tiden.. men säg någon gång jag inte gör det egentligen, aldrig ?!

Nej, kort inlägg här- måste gör vid mig nu.
Ha en fin dag!  ♥

Här får ni lite bilder från festen i lördags.





två första bildderna: talet som födelsedags-grisen höll-
riktigt bra gjort och sjukt kul! =DD


söta Carola ♥


från vänster: bror, anders (kompis) och bror, det var då han med svart
gitarr som fyllde år- som blev vuxen..
när dom tre sjunger.. shit, man får rysningar!


vivi och jag =)


på kvällen/natten så rockade alla loss !!
hell yeeeeah! =D

outfit

hejhej hallå! =)

har hänt mycket i helgen som vart sjukt kul. I lördags så hade vi då fest för min bror som fyllde 25, det kom massa folk och sånt, sjukt roligt. Senare på kvällen (natten) blev de en massa dans, och jag och Carola som kommit ner från Kumla dansade loss till Jag lagar din mat och toarulle.  Hahaha, riktigt kul vare!!
Igår åkte jag och Carola in till Noa Lund och träffade Maaaax. Han var galet rolig, hahah..blev lite shopping och milkshake på donkan. M u m s . . .  Åkte hem så att vi var hemma vid sju och då hyrde vi film, asbra var den.
Idag ska jag in till Malmö med Carro, sen ska hon sova där en natt. Ska själv hem och städa en himla massa så att det blir fint tills hon kommer imorgon igen.

Måste gå nu, ha det fint- pussss*


D a g e n s
skjorta- Ralph Lauren
Shorts- ett par gamla jeans jag klippt av



Denna köpte jag. äääälskar den
skjorta- ralph lauren, finns på marty



r a n d i g t


köpte dessa också
shorts- bik bok
me like.

svaren från frågestunden

Vilken är din favoritfilm? Hm.. det där är världens kuggfråga, men någon jag tycker är himla bra är Patrioten och Gladiator.

Hur gammal är du? jag är fjorton. 

Tjänar du pengar på din blogg? nej, inte än- men snart gör jag! =)

Vill du ha barn, om ja, hur många? ja, jag ska verkligen ha barn. fyra stycken.

Favoritdjur? katt.

Favoritlåt? alla låtar med tokio hotel ♥

Vad är du mest nöjd med hos dig själv? ögonen tror jag..

Vill du bli modell? nej, jag ville när jag var yngre- men nu har jag verkligen börjat förstå hur sjuk modellvärlden är. men jag ska absolut jobba inom mode!

Hur länge har du bloggat? sen november 2008.

Hur många beöskare har du per dag? cirkus 60-80.

Vilka andra bloggar läser du? kenzas och blondinbellas.

Vad är en intresant blogg för dig? det är en blogg som handlar mycket om bloggarens liv. Man känner om bloggaren tycker om att blogga, gör hon/han det så blir det också mycket roligare att läsa den. sen ska det vara mycket bilder också tycker jag! =)

Hur ser ditt liv ut om  år? om fem år så är min blogg stor, och jag tjänar bra på den. eftersom att jag tagit studenten så har jag tagit ett eller två sabbats-år, så jag ska bo i New York ett tag. Sedan ska jag plugga vidare!

Vad gör dig lyckligast i hela världen? familjen och vännerna. ♥

Vad lägger du ner mest pengar på? åårh.. väskor och kläder tror jag.

Inredningsstil? stilrent.

Fem saker du alltid har med dig i din väska? plånbok, hörlurar, smink, kofta och mobil.

Favorit resemål? Paris är grymt !!

Om du vann 5 miljoner, vad skulle du göra då? jag skulle ge en miljon var till mina brödrar och sen en miljon till mina föräldrar. Sen skulle jag behålla två själv och dom skulle jag lägga på bra saker! (läs kläder, skor, väskor och bilar)

Favoritglass? choklad lätt.

Kännetecken? modenööööörd till tusen, glad och en som alltid bryr sig om andra.

Om du fick välja en plats någonstans i världen du skulle vilja vara just nu, vart skulle det vara? Paris tror jag..

Vad vill du bli när du blir stor? Jag ska bli journalist!

Du verkar ha ett himla härligt liv, är det helt problemfritt? Nej, verkligen inte. Precis som alla andra så har ju jag också perioder då allt är skit och jag känner att ingenting funkar längre.

Ser du dig som en bloggare? ja, det är väl klart. Alla som bloggar är väl bloggare ?

Allt bra med dig? jadå, just nu i alla fall! =))

Vad fick dig att börja blogga? Jag vet inte.. jag skulle egentligen ha bloggen som en.. asså där jag skulle ladda upp alla mina texter (jag skrev jättemycket för något år sen) men sen blev det inte så, och nu har jag denna bloggen! 

Vad har bloggen för betydelse i ditt liv?
inge större.. när jag börjar tjäna pengar på den så äre klart att den kommer ha större betydelse än nu- men det är ju inte så att jag prioterar bloggen framför vänner eller familj- och det kommer jag aldrig att göra heller.

Tjänar du pengar på din blogg, och isåfall hur mycket? Nej, inte just nu. Men jag kommer snart att göra!

Vad är viktigast för dig just nu? familjen och vännerna, tveklöst. ♥

frågestund


har frågestund tills på söndag, så fråga på nu- om vad ni vill =)))
svaren kommer någon gång under söndagen.


födelsedags-firande

Tack för att ni svarade på min fråga i inlägget under! Jag klickar hem linnet eftersom att de var fler som tyckte att det var snyggast. Kanske att jag köper tjocktröjan lite senare när det blir kallare ute, till hösten eller så.

Idag gick man upp tidigt tidigt tidigt, redan halv sju var man uppe. Skulle in till Malmö för att fira bror som fyller 25 idag. Grattis, jag älskar dig mest av allt! Så fick han presenter och så, sen åt vi en god frukost tillsammans och sen bar det av till mamis jobb. Skulle hjälpa henne med lite saker och det passade ju bra eftersom att jag gärna tar emot lite pengar! :p
Ikväll ska vi in till restaurangen och fira bror ännu mer- ska bli mysigt! Vet bara inte riktigt vad jag ska ha på mig? Hjälp?!


Ska jag ha det här? Fick kjolen av Linn igår, hon ville inte ha den.
Tycker själv att den är sjukt ball- dock lite stor men det kan jag ju
spänna in med säkerhetsnålar.. raight?
Men vad tycker ni, ska jag ha detta ?


RSS 2.0